-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisve besimėgaujantis žurnalisto Vito Lingio žudikas dėl turėtų narkotikų atsipirko bauda

Trečiadienį Vilniaus apylinkės teisme lankėsi žurnalisto Vito Lingio žudikas Igoris Achremovas. Į laisvę neseniai ištrūkusiam nusikaltėliui sunkiai sekasi sugrįžti į normalaus gyvenimo vėžes. Šįkart teisėsaugininkų nemalonę jis užsitraukė dėl turėtų narkotikų.
I.Achremovas nelaisvėje laikomas jau beveik 18,5 metų
Asociatyvi iliustracija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip 15min informuoja Vilniaus miesto apylinkės teismas, I.Achremovas pareigūnų akiratyje atsidūrė po maisto produktų vagystės iš prekybos centro „Iki“, esančio Geležinio Vilko gatvėje.

Bylos duomenimis, rugpjūčio 8 d., apie 13 val., sulaikytą I.Achremovą apieškojo policijos pareigūnai. Paviršinės apžiūros metu vyriškoje rankinėje rastas baltos spalvos konteineris su rudos spalvos, galimai narkotine medžiaga.

Specialisto išvadoje nurodyta, kad tirti pateikta augalinės kilmės medžiaga yra narkotinė medžiaga – kanapės. Jos masė tebuvo 0,091 g, tačiau net už tokį kiekį I.Achremovui teko atsakyti teisme.

Laisve besimėgaujantis žudikas teisme sakė, kad suvokia savo kaltę, tačiau narkotikus teigė ne įsigijęs, o radęs. „Radau dėžutę ir nepažiūrėjau, kas ten yra“, – teismo posėdyje sakė I.Achremovas.

Tačiau teismo tokia versija neįtikino. I.Achremovo pasakojimu buvo suabejota, kadangi jo istorija pasirodė nenuosekli. Iš pradžių, nusikaltėlis nurodė radęs vieną dėžutę, kurioje buvo į polietileną suvyniotas „mažas žirnelis“. Vėliau, jis persigalvojo ir aiškino, kad rado tris indelius, o viename iš jų buvo narkotinės medžiagos.

Dėl to Vilniaus apylinkės teismas nutarė, kad už disponavimą net ir tokiu mažu kiekių narkotikų I.Achremovui teks atsakyti. Jam skirta piniginė bauda – 160 eurų, kuriuos į laisvę ištrūkęs žudikas turės sumokėti ne vėliau kaip per 40 dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius