Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisvės alėjoje naktimis nebaudžiami siaučia chuliganai

Pačioje Kauno širdyje – Laisvės alėjoje – įsikūrę verslininkai nebežino kur kreiptis ir ką daryti, siekiant apsisaugoti nuo naktinių chuliganų išpuolių. Policija teigia neturinti lėšų apmokėti naktinį patrulių darbą Laisvės alėjoje.
Išvartyti vazonai Laisvės alėjoje
Išvartyti vazonai Laisvės alėjoje / 15min.lt skaitytojo nuotr.
Temos: 1 Laisvės alėja

„Atvykę į darbą vėl radome vandališkai suniokotus augalų vazonus prie mūsų parduotuvių Laisvės alėjoje. Tokia situacija jau tapo mūsų kasdienybe. Augalai niokojami kartą per dvi savaites. Laisvės alėjos bendruomenė kelia tvarkos mieste centre problemą, tačiau niekas negerėja. Policija aiškina, kad centrui naktį gali skirti tik vieną policininką, bet ir su juo yra problemos, nes reikia mokėti viršvalandžius“, – 15min.lt redakcijai aiškino verslininkas Vytautas Švirinas.

Jis stebisi, kad už kelių šimtų metrų įsikūrusio Centro policijos komisariato pareigūnai atsisakė atvykti atvykti į įvykio vietą, nes, esą, neturi laiko. Tiesa, minimas įvykis, dėl kurio verslininkai patyrė apie 1 tūkst. Lt nuostolį, buvo policijoje buvo užregistruotas, tačiau, kad pavyks surasti nusikaltėlius – vilties mažai.

Kauniečių manymu, daugėjant turistų ir sparčiai atsigaunant miesto naktiniam gyvenimui, saugumas Laisvės alėjoje ir senamiestyje turėtų būti vienas prioritetų, siekiant įpūsti dar daugiau gyvybės į ilgus metus snūduriavusio miesto centro gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius