Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 28 /2013 05 29

„Laisvo laikraščio“ redaktorius Aurimas Drižius pateko į avariją

Mažu automobiliu keliavusio ir su sunkvežimiu susidūrusio žurnalisto įspūdžiai po avarijos: „Twingo” nuskrido į mišką kaip kamuolys. „Furistas“ policijai sakė manęs nepastebėjęs. Rezultatas – kaukolės ir kaulų lūžiai, tačiau aš dar ne daržovė.”
R.Gajauskaitės ir A.Drižiaus byla
A.Drižius su Rūta Gajauskaite / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovų antradienį paviešintais duomenimis, gegužės 27 d. apie 16 val. Vilniaus rajone, Avižienių seniūnijos Putiniškių kaime, įvyko rimta avarija, kurios metu sužalotas žmogus.

Po eismo įvykio iš automobilio „Renault Twingo“, panaudoję hidraulinę įrangą, gelbėtojai išlaisvino apie 40 m. amžiaus vyrą. Ugniagesiams saugumo sumetimais taip pat teko atjungti automobilio akumuliatorių.

Antradienio vakarą paaiškėjo, kad važiuodamas iš vieno susitikimo į šį eismo įvykį pakliuvo savaitraščio „Laisvas laikraštis“ redaktorius 45 metų Aurimas Drižius. Įvyko susidūrimas su krovinine mašina.

Žurnalisto sužalojimai sunkūs, jam padaryta operacija, šiuo metu jo būklė stabili, antradienį skelbia interneto svetainė ekspertai.eu.

Praėjus parai po avarijos A.Drižius pasakojo: „Vakar po pietų važiavau link Vilniaus Ukmergės plentu, į mano automobilį Renault Twingo rėžėsi ta pačia kryptimi paskui mane važiavęs krovininis automobilis. Twingo nuskrido į mišką kaip kamuolys. Furistas policijai sakė manęs nepastebėjęs. Rezultatas – kaukolės ir kaulų lūžiai, tačiau aš dar ne daržovė.”

Anot svetainės ekspertai.eu, sunkvežimio vairuotojas tikino, kad prieš jį važiuojančio automobilio tiesiog nepastebėjo.

Teigiama, kad per šią avariją A.Drižiui buvo sulaužyti keli šonkauliai ir skilusi kaukolė, ligoninėje jam atlikta galvos operacija.

Papildyta 10.45 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyryje 15min.lt trečiadienį sužinojo, kad dėl šios eismo nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 dalį: „Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.“

Sostinės policijoje užfiksuota, kad 2013-05-27  apie 15.47 val. Vilniaus r., kelio Vilnius–Ukmergė 16-ame km, M.L., gim. 1981 m., vairuodamas sunkvežimį „Volvo FL7“, atsitrenkė į jo eismo juosta važiavusio automobilio „Renault Twingo“ galinę dalį ir jį nubloškė į dešinėje kelio pusėje esantį griovį.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Renault“ vairuotojas A.Drižius (gim. 1968 m.), kuris dėl patirtų sužalojimų gydomas ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius