-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latviai su „Mercedes“ prie Zarasų taranavo policijos automobilį

Atvykėliai iš kaimyninės šalies bandė sprukti, nes tikriausia yra prikišę nagus prie brangaus greiderio vagystės.
Latviams nebuvo saldus susidūrimas su Lietuvos policininkais.
Latviams nebuvo saldus susidūrimas su Lietuvos policininkais. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Praėjusią naktį, iš karto po vidurnakčio Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato policijos pareigūnai sulaikė du latvius, Daugpilio miesto gyventojus, kurie bandydami pasprukti taranavo policijos automobilį.Paaiškėjo, kad tai Latvijos piliečiai, praeityje jau ne kartą teisti.

Kaip praneša Policijos departamentas, trečiadienį vakare buvo gautas pranešimas, kad Zarasų rajono Dusetų seniūnijoje pastebėtas stovintis greideris be valstybinio numerio ženklo. Pareigūnai nustatė, kad greideris pavogtas Latvijoje.

Iš karto po vidurnakčio prie stovinčio vogto greiderio buvo pastebėti automobiliu atvykę įtartini asmenys. Policijos pareigūnai nusprendę šiuos asmenis sulaikyti sulaukė pasipriešinimo. Įtariamieji bandydami pasprukti automobiliu Mercedes-Benz taranavo tarnybinį policijos automobilį, vairuojamą kriminalinės policijos pareigūno. Tačiau vagišiams pasprukti nepavyko. Sulaikius įtariamuosius paaiškėjo, kad tai Latvijos piliečiai, praeityje jau ne kartą teisti. Įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 189 straipsnio 2 dalį (įgijimas, naudojimasis arba realizavimas didelės vertės turto ar didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčių vertybių žinant, kad tas turtas ar vertybės gauti nusikalstamu būdu).

Baudžiamasis kodeksas už šį nusikaltimą numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius