Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos muitininkai sulaikė iš Lietuvos atvažiavusius du estus, kurie gabeno puse milijono eurų vertinamą narkotikų krovinį

Lietuvos ir Latvijos pasienyje Latvijos muitinės pareigūnai sulaikė hašišo krovinį, kuris, specialistų manymu, juodojoje rinkoje gali būti vertinamas 550 tūkst. eurų.
Hašišas
Hašišas / Policijos nuotr.

Kaip praneša Latvijos naujienų portalas tvnet.lv, sulaikyta 110 kg hašišo ir maždaug pusė gramo kokaino. Tai didžiausias šiemet narkotikų krovinys patekęs į Latvijos muitininkų rankas pasienyje.

Sulaikymo operaciją Latvijos pareigūnai įvykdė kartu su kolegomis iš Estijos. Pareigūnai buvo gavę informacijos apie Estijoje registruotą automobilį, kuriuo galimai gabenamos narkotinės medžiagos.

Praėjusią savaitę netoli Saločių-Grenstalės pasienio posto buvo sulaikytas iš Lietuvos į Latviją įvažiavęs automobilis BMW su estiškais registracijos numeriais. Automobiliu važiavo 1989 m. ir 1983 m. gimę Estijos piliečiai.

Automobilyje aptiktos kelios slėptuvės, kuriose buvo sukišta 250 įvairaus dydžio paketų, su, kaip įtariama, 110 kg hašišo. Pas vieną sulaikytą estą buvo aptikta ir pusė gramo kokaino.

Abu įtariamieji uždaryti į areštinę, pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius