Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvis į Baltarusiją vyko vogtu automobiliu

Įtartiną lengvąjį automobilį sulaikė sieną su Baltarusija saugantys VSAT Varėnos rinktinės pasieniečiai.
Latvio automobilis BMW
Latvio automobilis BMW / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį popiet Tribonių užkardos pareigūnai Šalčininkų pasienio kontrolės punkte patikrino iš Lietuvos vykusio lengvojo automobilio BMW 530 latviškais numeriais ir jį vairavusio vyro dokumentus.

Prie vairo sėdėjęs 46 metų Latvijos pilietis VSAT pareigūnams pateikė įtarimo nekeliantį jo vardu išduotą pasą ir 2002 m. pagaminto automobilio registracijos liudijimą.

Tačiau netrukus pasieniečiai nustatė, kad užsieniečio vairuotas BMW 530 nuo šių metų rugpjūčio yra ieškomas Latvijoje kaip neteisėtai nusavintas ar pavogtas.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo VSAT Varėnos rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Automobilis laikinai saugomas Tribonių užkardoje. Jį vairavęs latvis po paklausos paleistas.

Iš viso pasieniečiai šiemet sulaikė 127 vogtus automobilius, kuriais bandyta vykti per sieną. Daugiausiai tokių mašinų sulaikyta pasienyje su Baltarusija - 63.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius