Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 26 /15:42

Iš lauko tualeto Kėdainiuose ugniagesiai ištraukė naujagimio kūną: artimieji nesupranta, kas įvyko

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kėdainiuose, lauko tualete, rastas kūdikio lavonas. Jį, jau negyvą, iš išvietės ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.
Lauko tualetas, kuriame aptiktas naujagimio kūnas
Lauko tualetas, kuriame aptiktas naujagimio kūnas / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, sausio 26 d., apie 1 val., Kėdainių Josvainių g., namo kieme esančiame lauko tualete, rastas moteriškos lyties mirusio naujagimio kūnas.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta 13.06 val. Kaip 15min teigė Kauno apskrities policijos atstovė, pirminiais duomenimis, sulaukta informacijos iš vienos gydymo įstaigos – į ją buvo pristatyta negaluojanti moteris, tikėtina, kūdikio motina.

Pirminiais duomenimis, rastas vaisius – 22 savaičių amžiaus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti: aiškinamasi, ar mergytė jau gimė negyva, ar mirė gimusi; įvykis nutiko lauko tualete ar kur kitur.

Papildyta 15.39 val. Kaip informuoja Kėdainių laikraštis „Rinkos aikštė“, apie baisią nelaimę policijos pareigūnai sužinojo iš greitosios medicinos pagalbos medikų. Jie buvo iškviesti į Josvainių g. dėl pablogėjusios moters sveikatos. Medikai nustatė, kad moteris neseniai gimdžiusi.

Netrukus atvyko ir policijos pareigūnai, nes moteris kalbėjo neaiškiai, negalėjo paaiškinti, kur yra vaikas. Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad vaikas gali būti lauko tualete. Jų įtarimai pasitvirtino, todėl nedelsiant į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Jie kūdikį ištraukė iš tualeto jau nebegyvą. Medikai mergaitei konstatavo mirtį.

Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Lauko tualetas, kuriame aptiktas naujagimio kūnas
Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Lauko tualetas, kuriame aptiktas naujagimio kūnas

Pirminiais duomenimis, vaikas į tualetą galėjo būti išmestas po gimdymo.

Tuo metu moters artimieji skėsčioja rankomis ir teigia, kad nežino, kas įvyko. Moters uošvis Robertas pasakojo, kad vos jis su sūnumi suprato, jog įvyko kažkas negero, iškart kvietė pagalbą.

„Ji grįžo iš darbo apie aštuntą valandą vakaro. Tada dar viskas buvo gerai. Ji su mano sūnumi glaudžiasi namo palėpėje, ten įrengtame kambariuke. Mano sūnus pamatė kraują. Tada pasakė man, o aš supratau, kad kažkas negerai ir paskambinau greitajai. O jie, matot patys, ką nustatė, – kad gimdė. Mes nesuprantame, kaip čia viskas įvyko. Viskas buvo gerai. Dabar yra kaip yra“, – „Rinkos aikštei“ dėstė vyriškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius