Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdėnų kaime – nelegali parduotuvė: įsigyti galėjo alaus, degtinės ir energinių gėrimų

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai uždarė dar vieną nelegalią parduotuvę ‒ šįkart Lazdėnų kaime (Elektrėnų sav., Vievio sen.).
Nelegali parduotuvė
Nelegali parduotuvė / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Liepos 6 d. Elektrėnų policijos pareigūnai, vykdydami policinę kovos su šešėline ekonomika priemonę, stebėjo moters (gimusios 1959 m.) namą ir užfiksavo neteisėtą prekybą alkoholiu.

Verslininkė paprastai paaiškino: ši nelegali veikla jai padeda padidinti pajamas.

Nelegalaus verslo šeimininkė prisipažino vykdanti veiklą, paaiškino, kad ši veikla jai padeda padidinti savo pajamas ir parodė vasarnamyje bei ūkiniame pastate sandėliuojamas prekes.

Čia buvo rasta 110 butelių alaus „Švogerių“ ir „Kapitono“, 48 buteliai degtinės „Bičiulų“, „Pšeničnaja“ ir „Krupnik“, 23 buteliai vyno „Švogerių“ ir „Roxy“, 38 sidro buteliai „4 fun“, 4 energinio gėrimo buteliai „Jump in“ ir 20 pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 127 str. 1 d., užtraukia baudą nuo 390 iki 1 100 eurų) ir akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str. 1 d., užtraukia baudą nuo 40 iki 200 eurų).

Elektrėnų policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už aktyvią pagalbą išaiškinant nusižengimus, susijusius su nelegalaus alkoholio ir tabako gaminių apyvarta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius