Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdijietė pradingo po ginčo su seserimis

Paslaptingas 72 metų lazdijiškės Aldonos Stankevičienės dingimas sunkia nežinia užgulė moters artimuosius. „Juk negali taip būti, kad žmogus, naktį streso būsenos išbėgęs iš buto kaip stovi, imtų ir išnyktų be pėdsakų. Labai prašome, gal kas turi informacijos, gal kas matė – padėkite, atsiliepkite“, – sakė dingusiosios sūnus Saulius Stankevičius.
Aldona Stankevičienė
Aldona Stankevičienė
Temos: 2 Lazdijai Policija

Praėjusį sekmadienį, rugsėjo 21 dieną, moteris pradingo išėjusi iš savo mirusios sesers buto Simne, Melioratorių gatvėje (Alytaus rajonas). Namiškiai neslėpė, kad tamsų vakarą moteris į gatvę išėjo po ginčo su savo seserimis.

Alytaus apskrities VPK nuotr./Aldona Stankevičienė
Alytaus apskrities VPK nuotr./Aldona Stankevičienė

„Tądien Seirijuose (Lazdijų rajonas) vyko šv. Mišios už mamos mirusią seserį – paminėjome keturias savaites po tetos mirties. Po kapų lankymo mama nusprendė su savo dviem seserimis nuvykti į mirusiosios butą Simne. Pirmadienio rytą aš ją turėjau parvežti namo į Lazdijus, tačiau sulaukiau tetų skambučio, ar mama grįžusi namo. Nustebau – kaip grįžusi, gi palikau visas tris drauge? Tada ir paaiškėjo, kad sėdėdamos ir vartydamos šeimos albumus, mirusiosios susiginčijo. Tuomet mama, pasakiusi, kad ginčams dėl mirusiosios turtų, kurie yra palikti oficialiai giminaičiui ir apie tai visi žinojome, tikrai ne laikas ir ne vieta, ir ją žeidžia toks elgesys, išbėgo iš buto į gatvę. Išbėgo be striukės, be batų, palikusi bute ir namų raktus, ir dokumentus, ir mobilųjį telefoną“, – sakė dingusiosios sūnus.

Moters šeima, pasitelkusi pagalbon draugus, giminaičius ir pažįstamus pareigūnus, pirmadienį pradėjo paiešką. Buvo iššukuota netoli esanti Giluičio ežero pakrantė, automobilių stovėjimo aikštelės, apskambinta ne tik Simno, bet ir aplinkinių Krosnos, Šventežerio, Kalvarijos ligoninės, pakelės, geležinkelio atkarpa, net – Simne esančios landynės.

Gausios pajėgos aplankė kiekvieną sodybą keliolikos kilometrų spinduliu. Turimais duomenimis, paieškoje dalyvavo ir kinologai su šunimis, apylinkės buvo išžvalgytos iš sraigtasparnio, tačiau iki šiol visos paieškos – bevaisės. Paieškose dalyvavę žmonės nerado nei menkiausios užuominos apie dingusiąją – jokių avarijos žymių, pamestų daiktų, įtartinų pėdsakų.

Minėta vietovė yra gausi upelių ir tvenkinių, netoliese – Giluičio ežeras, geležinkelio linija.

„Vienoje sodyboje, Kavalčiukų kaime, Alytaus ir Lazdijų rajonų sandūroje, gyvenanti moteris sakė tą vakarą, apie 22 valandą, sulaukė į mano motiną panašios moters savo kieme. Motina iš buto išėjo apie 20 valandą, laikas atitinka atstumą nuo buto iki sodybos. Sodybos savininkė teigė, kad moteris buvo purvinais rūbais, akivaizdžiai susijaudinusi, atrodė, tarsi ištikta streso. Ji prašė parvežti ją namo, tačiau sodyboje nebuvo vairuotojo. Tuomet mama esą išėjo iš kiemo, tačiau kur pasuko – sodybos šeimininkė sako nemačiusi“, – kalbėjo A.Stankevičienės namiškiai.

Moters sūnus neslėpė, kad paskutiniu metu motina naudojusi raminamuosius vaistus – per trumpą laikotarpį giminėje vienas po kito buvo mirė keli giminaičiai. Ypač stipriai dingusiąją paveikė ilgus metus sunkiai sirgusios sesers netektis.

Šiuo metu A.Stankevičienės paieška užsiima Alytaus rajono policijos komisariatas. Pareigūnai prašo visuomenės pagalbos. Gal kas matėte ar žinote bent menkiausią aplinkybę apie šios moters dingimą ar buvimo vietą? Paskambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112 arba dingusiosios moters sūnui telefonu 8 656 09993. Namiškiai bus dėkingi už bet kokią pagalbą ar informaciją.

Dingusioji A.Stankevičienė yra vidutinio kūno sudėjimo, 160 cm ūgio, plaukai trumpi, tamsiai rudos spalvos, išeidama dėvėjo juodos spalvos kelnėmis, vilkėjo juodu megztiniu, ornamentuotu gėlėmis, ant kairės rankos mūvėjo auksinį žiedą, įsisegusi auksinius auskarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius