Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lazdijų pasieniečiai sulaikė nelegaliai šalyje buvusią vietnamietę

Prie sienos su Lenkija pareigūnams įkliuvo Lietuvoje neteisėtai buvusi vietnamietė.
Pasienietis tikrina keliautojų dokumentus
Pasienietis tikrina keliautojų dokumentus / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Nelegalios migracijos prevencijos ir kontrolės skyriaus pareigūnai ties Lazdijų rajono Akmenių kaimu patikrinti sustabdė Lenkijos link vykusį automobilį Audi 100 su lietuviškais taksi numeriais bei skiriamaisiais ženklais.

Vairuotojo ir transporto priemonės dokumentai pasieniečiams įtarimų nesukėlė, tačiau jie atkreipė dėmesį į taksi keleivę.

Azijietiškų bruožų moteris asmens dokumento neturėjo ir pareigūnams pateikė negaliojantį leidimą laikinai gyventi Lietuvoje, išduotą 18 metų Vietnamo pilietei.

Nustatyta, kad moteris taksi iš Lazdijų planavo nuvažiuoti iki Suvalkų, o iš ten, manoma, būtų neteisėtai bandžiusi patekti į kuria nors Vakarų Europos valstybę. Taksi vairuotojas po apklausos paleistas.

Užsienietė dviem paroms uždaryta į areštinę. Jos buvimo Lietuvoje aplinkybes besiaiškinantys pareigūnai ketina kreiptis į Lazdijų rajono apylinkės teismą bei prašyti leisti moterį laikinai apgyvendinti Užsieniečių registracijos centre Pabradėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius