Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdijuose pareigūnai nustatė ne vieną įtartiną balsavimo atvejį

Alytuje rinkimų tvarką atidžiai stebintys pareigūnai pastebėjo tris asmenis, kuriuos balsuoti atvežė kiti žmonės. Balsuotojai su savimi turėjo pavyzdį, kaip ir už ką žymėti.
Seimo rinkimai Šiauliuose
Rinkimai / Alvydo Januševičiaus nuotr.
Temos: 2 Lazdijai Rinkimai

Vasario 28 dieną, apie 16.35 val., Lazdijuose pareigūnai, kurie dirbo pagal atskirą planą dėl Lazdijų r. vykstančių savivaldos rinkimų, M.Gustaičio gatvėje pastebėjo tris iš pažiūros neblaivius asmenis (du vyrus ir moterį).

Jie akivaizdžiai kažko laukė, tarpusavyje garsiai kalbėjo ir minėjo rinkimus. Policijos pareigūnai pas moterį rado lapą, kuriame ties Tvarkos ir teisingumo partijos kandidatu A.Ž., buvo pažymėtas kryželis. Asmenis balsuoti atvežė nenustatytas asmuo.

Dieną prieš tai globos namuose, tikrinant gautą informaciją, pareigūnams įtarimą sukėlė dviejų globos namų gyventojų gebėjimas išreikšti balsavimo valią – abu yra ypatingai sunkūs ligoniai. Vienas jų sunkiai orientuojasi aplinkoje, nekalba ir nejuda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius