-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje avarijoje sužaloti devyni lietuviai (atnaujinta 09.51 val.)

Lenkijoje trečiadienio vakarą per įvykusią mikroautobuso avariją buvo sužaloti devyni lietuviai, praneša Lietuvos televizija.
Temos: 1 Lietuviai

Skelbiama, kad keturi iš jų sužeisti sunkiai. Avarija įvyko kelyje iš Ostroveco, kai mikroautobusas, susidūrė su kitu sunkiasvoriu automobiliu. Pranešama, kad lietuvių grupė iš Ispanijos tuo metu buvo begrįžtanti į Lietuvą. Visi sužeistieji gydomi Lomžos ligoninėje.

Užsienio reikalų ministerijos  atstovas spaudai Rolandas Kačinskas Lietuvos radijui sakė: „Oficialios Lenkijos policijos informacijos kol kas neturime. Žinome patį faktą, kad įvyko avarija, o aukų nėra. Devyni lietuviai patyrė traumų. Aštuoni iš jų tebegydomi ligoninėje, tarp jų  – ir 15 metų paauglys. Vairuotojas iš ligoninės jau išleistas.“

Atnaujinta 09.51 val. Kaip BNS sakė įvykio vietoje buvęs Palenkės vaivadijos policijos seržantas Kamilis Sorko, Konopki Stare vietovėje 23 metų lenko vairuojamas „Scania“ markės krovininis automobilis kaktomuša susidūrė su priešais atvažiuojančiu mikroautobusu „Ford Transit“, kuriuo keliavo devyni lietuviai.

Pasak policininko, avarijos kaltininkas yra sunkvežimio vairuotojas, kuris nesilaikė saugaus atstumo nuo priešais važiuojančio automobilio. Norėdamas išvengti susidūrimo su staigiai stabdančiu automobiliu, jis metėsi į priešingą kelio juostą, kur susidūrė su lietuvių mikroautobusu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius