-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos pareigūnams nepaklusęs vairuotojas slėpėsi tualete

Lenkijos pareigūnams nestojęs automobilio vairuotojas išsigando Lietuvos pasieniečių ir bandė nuo jų pasislėpti viešajame tualete.
Tualetas
Tualetas / Photos.com

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečius kolegos iš Lenkijos Budzisko užkardos informavo, kad jų teritorijoje, kelyje Suvalkai–Marijampolė, prie pat valstybės sienos, stabdomas nestojo automobilis Volkswagen Passat.

Pranešta, kad jis juda į Lietuvos  teritoriją. Tokių atvejų, kai pasienyje su Lenkija automobilių vairuotojai nenori paklusti abiejų šalių pareigūnų reikalavimams sustoti, pastaruoju metu jau yra pasitaikę. Lazdijų rinktinės pasieniečiai tam buvo pasiruošę ir nedelsiant buvusio Kalvarijos kontrolės punkto teritorijoje tarnybiniais visureigiais užblokavo kelią.

Į Lietuvą įlėkęs automobilio lietuviškais numeriais vairuotojas didelėje punkto teritorijoje iš toliau pamatė pasieniečių užkardą, sustabdė mašiną ir išlipęs nusliūkino  į šoną.

Atskubėję Kalvarijos pasieniečiai jį rado buvusio punkto teritorijoje esančiame tualete, skirtame pravažiuojantiems žmonėms. Paaiškėjo, kad tai 41 metų kaunietis.

Bėglys neslėpė vairavęs automobilį, o Lenkijos pasieniečiams teigė nepaklusęs todėl, kad neturi vairuotojo pažymėjimo.

Mašina buvo patikrinta, joje neleistinų gabenti daiktų nebuvo. Sulaikytąjį ir jo automobilį Kalvarijos pasieniečiai dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo perdavė policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius