Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos pilietis neteisėtai gabeno cigaretes

VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų užkardos pasieniečiai pirmadienį vienoje Kybartų miestelio gatvėje patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Audi 100“.
Cigaretės
Cigaretės / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Cigaretės

Kontrolės metu nustatyta, kad automobilį vairavo 33 metų Lenkijos pilietis. Vyro ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau pasieniečiai apžiūrėjo ir patį automobilį.

Paaiškėjo, kad mašinos salone vyras vežėsi 376 pakelius cigarečių „North Star“, „Golden Gate“ ir „LM Lights“. Visos rūkalų pakuotės buvo be jokių akcizo mokesčio ženklų. Kaip įprasta tokiais atvejais, dokumentų, patvirtinančių teisėtą tabako gaminių įsigijimą, vyras neturėjo. Jis aiškino rūkalus nusipirkęs iš vietinių gyventojų ir per valstybės sieną nevykęs.

Dėl neteisėto akcizais apmokestinamų prekių gabenimo VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną. Lenkui įteiktas šaukimas atvykti į Vilkaviškio rajono apylinkės teismą, kur bus nagrinėjama jo byla. Vyras po apklausos paleistas.

Neteisėtai gabenti kontrabandiniai rūkalai laikinai saugomi VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų užkardoje, automobilis Audi – Lieponos užkardos saugomų transporto priemonių aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius