Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 10 /2014 02 11

Lietingą pirmadienio vakarą Panevėžyje automobilis partrenkė vyrą

Pirmadienį 19.15 val. Panevėžyje, Vilniaus gatvėje, automobilis partrenkė per šviesoforu nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį vyrą. Pėsčiasis nugabentas į ligoninę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko lyjant lietui ir esant blogam matomumui. Automobilio „Seat Alhambra“ vairuotojas tvirtino, kad važiavo iš darbo namo ir vairavo itin atsargiai. Po avarijos 1959-aisiais metais gimęs vyras teigė niekaip nesuprantantis, kaip ant perėjos staiga išdygo žmogus.

„Važiavau tikrai ne greitai. Staiga pastebėjau per perėją einantį susigūžusį žmogų. Nebepavyko sustoti. Tikiuosi, kad neužmušiau žmogaus. Jį išvežė į ligoninę“, – susijaudinęs pasakojo vairuotojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Susidūrimo metu pėsčiasis patyrė galvos traumą. Jį medikai skubiai išgabeno į ligoninę. Automobilio vairuotojas įvykio metu buvo blaivus. Tai patvirtino policijos pareigūnai. Kol kas neaišku, ar blaivus buvo ir pusamžis pėsčiasis, mat po avarijos ant kelio mėtėsi alaus butelis.

Avarijos vietoje susirinkę gretimų namų gyventojai teigė, kad šioje sankryžoje avarijos ir kiti incidentai – gana dažnas reiškinys. Panevėžiečiai vieningai tvirtino, kad situaciją čia pagerintų nebent įrengtas šviesoforas.

Papildyta 9.03

1946-aisiais metais gimusiam pėsčiajam ligoninėje nustatyti daugybiniai šonkaulių lūžimai, abiejų blauzdikaulių, nosies, dešiniojo kelio girnelės, gaktikaulio lūžimai. Jis gydomas Reanimacijos skyriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius