-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvą netikėtai atradęs medkirtys iš Baltarusijos užsimanė pabendrauti su pasieniečiais

Šalčininkų rajone pasieniečiai sulaikė sieną iš Baltarusijos neteisėtai perėjusį vyrą. Medkirtys teigė norėjęs pasikalbėti su Lietuvos pasieniečiais ir nieko nežinojęs, kad tarp dviejų valstybių yra nustatyta ir nužymėta siena.
Kirvis
Kirvis. / Photos.com nuotr.

Pirmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Dieveniškių užkardos pasieniečiai patruliavo prie sienos linijos su Baltarusija ties Šalčininkų rajono Šadžiūnų kaimu.

Staiga jie pamatė iš miško Baltarusijos pusėje pasirodžiusį vyrą, kuris ėjo link Lietuvos teritorijoje buvusių VSAT pareigūnų. Nustebusių pasieniečių akivaizdoje vyras perėjo sienos liniją tarp į abi puses matomų ženklų ir įžengė į Lietuvą.

VSAT pareigūnai pažeidėją iškart sulaikė. Pristatytas į užkardą jokių dokumentų neturėjęs sulaikytasis prisistatė 29-erių Baltarusijos piliečiu. Įtariama, kad jis gali būti medkirtys, nes toje pat vietoje Baltarusijos pusėje VSAT pareigūnai prieš tai matė mišką kertančių vyrų brigadą.

Sulaikytas baltarusis VSAT pareigūnams papasakojo iš koto verčiančią pažeidimo priežastį. Vyras teigė pirmą kartą sužinojęs, kad Lietuva su Baltarusija turi sieną. Pamatęs Lietuvos pasieniečius jis esą panoro su jais pabendrauti ir pasišnekučiuoti, todėl ir atėjęs pas pareigūnus į svečius.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl neteisėto sienos perėjimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pažeidėją pasieniečiai uždarė į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius