Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvaitę automobilyje išžaginti bandęs indas slapstėsi užsienyje

Penktadienį Vilniaus apylinkės teisme sprendžiamas Sulilo Suresho likimas. Indas puoselėjo viltį Lietuvoje įkurti verslą, tačiau Jungtinėje Karalystėje gyvenantis vyras sulaukė labai rimtų kaltinimų.
Sulilas Sureshas
Sulilas Sureshas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės mėnesį S.Sureshas buvo sulaikytas Anglijoje pagal Lietuvoje išduotą orderį, kuriame jam pareikšti kaltinimai pasikėsinimu išžaginti lietuvaitę.

Jau dabar yra aišku, jog jam gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Penktadienį ryte surakintomis rankomis jis buvo atvesdintas į Vilniaus apylinkės teismą, kurio dėmesio jam pavyko išvengti ilgiau nei dvejus metus.

Nors vyriškis savo kaltę neigia, iš Lietuvos jis paspruko dar 2014-ųjų metų rudenį, iškart po incidento Vilniuje.

S.Sureshas į Vilnių atvyko puoselėdamas viltį mūsų šalyje įkurti verslą, todėl kreipėsi į vieną iš sostinėje veikiančių konsultacinių bendrovių. Joje dirba ir byloje nukentėjusiąją laikoma mergina.

Lietuvoje užsienietis ilgai neužsibūdavo – prireikus kaskart atvažiuodavo į Vilnių, o būdamas Londone savo žinutėmis ir laiškais neduodavo ramybės nužiūrėtai lietuvaitei.

Mergina dievagojasi, jog jokių intymių santykių tarp jų niekada nebuvo ir negalėjo būti. Tačiau indui atrodė kitaip, todėl per dieną vilnietei jis atsiųsdavo apie 60 žinučių per dieną. Internetu ir telefonu.

Pavargusi nuo nepageidajaumo dėmesio, vieną vakarą vilnietė nusprendė jam nuoširdžiai paaiškinti, jog ji nepuoselėja jokių jausmų indo atžvilgiu.

Mergina tai bandė padaryti S.Suresho automobilyje prie savo namų, bet indas neketino klausyti jos nuomonės. Vietoje to, vyriškis griebėsi smurto bandydamas patenkinti savo aistrą.

Laimė, tuo metu pro daugiabučio namo kiemą ėjo atsitiktinė grupė praeivių, kurie atkreipė dėmesį į automobilyje vykstančias grumtynes. Jie suprato, jog merginai reikia pagalbos, todėl tučtuojau sustabdė indą nuo siaubingo nusikaltimo.

Kol vilnietė dar nespėjo atsitokėti, kas ką tik įvyko jos namų kieme, S.Sureshas spruko dar neįsikišus policijos pareigūnams.

Šiuo metu jo likimas sprendžiasi už uždarų Vilniaus apylinkės teismo durų, tačiau jau dabar yra aišku, jog Indijos piliečiui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius