Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvių kelionės baigiasi Lenkijoje: įkliuvo vagis ir lietuvis su svetima ID kortele

Lenkijos Sienos apsaugos tarnybos pareigūnai sulaikė Lietuvos pilietį, kuris buvo ieškomas už vagystes iš būstų Austrijoje, praneša strazgraniczna.pl. Taip pat įkliuvo ir su svetimais dokumentais į Angliją keliavęs lietuvis.
Lenkijos Sienos apsaugos pareigūnas
Lenkijos Sienos apsaugos pareigūnas / strazgraniczna.pl nuotr.

Pirmadienį popiet Augustavo apskrities teritorijoje Sienos apsaugos pareigūnai sulaikė Lietuvos pilietį, kuris ieškotas dėl kelių vagysčių iš gyvenamųjų būstų Austrijoje. Jam buvo išduotas Europos arešto orderis.

20-metis lietuvis perduotas Augustavo policijai.

Pirmadienis buvo nesėkminga diena dar vienam lietuviui, keliavusiam per Lenkiją. Pareigūnams įkliuvo 25-erių metų vairuotojas iš Lietuvos, kuris pateikė įtarimų sukėlusį dokumentą – jame esanti nuotrauka buvo visai kito asmens.

Už naudojimąsi svetimu dokumentu lietuvis sulaikytas, jam skirta daugiau nei tūkstančio zlotų bauda. Vyras savo kaltę pripažino, teisinosi savo ID kortelę pametęs, o norėdamas sėkmingai pasiekti Angliją dokumentą pasiskolino iš draugo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius