Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvių namų“ mokykloje, laiptų aikštelėje, iš antro aukšto iškrito vaikas (atnaujinta 12.59 val.)

Vilniuje „Lietuvių namų“ vidurinėje mokykloje, esančioje Dzūkų gatvėje, iš laiptinės aikštelės antrajame aukšte į pirmą aukštą nukrito vaikas.
Vaikas praslydęs pro laiptinėje esančias groteles krito iš vieno aukšto į kitą.
Vaikas praslydęs pro laiptinėje esančias groteles krito iš vieno aukšto į kitą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 3 Langas Vaikai Mokykla

BPC pranešime teigiama, kad ketvirtadienį 10.55 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad iš Vilniaus vidurinės mokyklos „Lietuvių namai“, esančios Dzūkų g. 43, antro aukšto laiptinės aikštelės iškrito vaikas.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 12.49 val.: Naujienų portalo 15min.lt paklaustas, kaip įvyko nelaimė, „Lietuvių namų“ direktorius Gintautas Rudzinskas sakė: „Neįsivaizduoju. Per pertrauką mokinius vedėsi klasės mokytoja ir mokinių tarybos mergaitės, dešimtokės, į aktų salę, kur turėjo būti renginys. Berniukas atsirėmė į laiptų aikštelėje esančias groteles. Kadangi vaikas labai smulkaus kūno sudėjimo, praslydo pro tas groteles... Bet, ačiū Dievui, ne ant galvos, o ant kojyčių nukrito.“

G.Rudzinskas sakė, kad pirmokas greičiausiai nesusižeidė. „Kalbėjau su juo, sakė, kad jam neskauda, bet, aišku, vaikas išsigandęs“, – sakė direktorius.

Vis dėlto, jo teigimu, įvykus nelaimei buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Medikai išvežė berniuką į ligoninę patikrinti, ar jis iš tiesų nesusižeidė. Anot direktoriaus, greitosios automobilis į nelaimės vietą atvažiavo greitai – per 5–7 minutes.

Papildyta 12.59 val.: Berniuko mama Tatjana 15min.lt telefonu sakė, kad vaiko būklė pakankamai gera. „Mes dar ligoninėje, padarė rentgeno nuotraukas, atrodo, kad viskas gerai“, – sakė moteris ir atviravo, jog vaikas dėl patirto šoko kol kas beveik neprisimena, kaip įvyko nelaimė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius