Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje masiškai žalojami ir žudomi žmonės

Per vieną parą šalyje nukentėjo bent dešimt asmenų, pusė jų mirė.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Panevėžietė J.I. (gimusi 1959 m.) vietos pareigūnams pranešė, kad vakare, apie 20 val., Statybininkų gatvėje sutiko tris paauglius. Vienas iš jų smogė praeivei į kairį petį ir visi nubėgo. Panevėžio apskrities ligoninėje J.I. nustatytas žastikaulio lūžimas, ji gydoma traumatologiniame skyriuje.

Tuo tarpu Lazdijų rajono komisariate gautas pranešimas, kad Lazdijų seniūnijoje M.J., gimusią 1940 metais, namuose sumušė sūnus A.J. Moteris gydoma Lazdijų ligoninės chirurgijos skyriuje.

Dar vienas išpuolis užfiksuotas Lazdijų rajono Miesto Kolonijos kaime, kur trečiadienį 9 val. 20 min. savo namuose rastas P.S. (gimusio 1950 m.) lavonas su sumušta galva ir kraujosruvomis veide. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos. Įtariamasis A.B. (gimęs 1968 m.) uždarytas į areštinę, ketvirtadienį informuoja Policijos departamentas.

Dar antradienio vakarą, apie 19 val. 25 min., į Šiaulių ligoninę iš Šiaulių Raguvos takas gatvės, savo namų, pristatyta komos būsenos ir dėl galvos traumos paguldyta neblaivi E.K. (gimusi 1949 m.), kuri tračiadienį po vidurnakčio, apie 0 val. 30 min., mirė. Aplinkybės aiškinamos.

7 val. 20 min. į Šiaulių ligoninę iš Dubijos g. 22-ojo namo kiemo pristatytas be sąmonės ir dėl galvos traumos paguldytas A.L. (gimęs 1968 m.), kuris tą pačią dieną apie 9 val. ligoninėje mirė. Aplinkybės aiškinamos.

15 val. 45 min. į vieną Vilniaus ligoninių iš sostinės Vaduvos gatvės pristatytas ir paguldytas nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyriškis. Gali būti, kad nukentėjusysis smurto nepatyrė, jį galėjo pakirsti epilepsijos priepuolis.

17 val. 15 min. Vilniaus pakraštyje, Trakų Vokės Žaliojoje aikštėje prie 7-to namo, rastas sužalota galva nenustatytos tapatybės apie 60 metų amžiaus vyriškis, kuris paguldytas į ligoninę. Aplinkybės aiškinamos.

Be to, kaip ketvirtadienį praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, viename bute Zarasuose vakar rasti dviejų žmonių kūnai. Apie 17 val. policijos pareigūnai paprašė gelbėtojų atidaryti Zarasuose, Dimitriškių gatvėje esančio buto duris. Patekę vidun policininkai bute rado 64 metų vyro bei jo bendraamžės moters kūnus, paslaptingos mirties aplinkybės tiriamos. 

Zarasų rajono policijos komisariato laikinasis vadovas Ričardas Kuzmickas ketvirtadienį BNS sakė, kad ant kūnų išorinių smurto žymių neaptikta. „Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – minėjo jis. Pirminiais policijos duomenimis, moteris seniai sirgo, turėjo psichinę negalią. Jos vyras rastas pasikoręs.

Mįslingomis aplinkybėmis nukentėjo ir viena Kauno rajono gyventoja. Apie 17 val. gautas J.L. (gim. 1942 m.) pareiškimas, kad Užliedžių seniūnijoje, būdama namuose, prie lovos atsigėrė vandens, o stiklinėje, pasirodo, buvo ir gyvsidabrio. Iš kur atsirado šio nuodingo metalo, neaišku. Moteris tikina tokio „kokteilio“ gurkštelėjusi netyčia.

Po to nukentėjusiajai pablogėjo sveikata, ji buvo pristatyta į Kauno medicinos universiteto klinikas. Moteriai pagalbą suteikę medikai išleido ją į namus, o priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos specialistai surinko ir išsivežė gyvsidabrį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius