Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 12 /19:16

Slapta tarptautinė operacija: „Aro“ pareigūnai vykdo sulaikymus Panevėžyje ir Vilniuje

Antradienį Lietuvoje vyksta slapta „Aro“ operacija, kuri atkreipė gyventojų dėmesį. Pradėjo sklisti nuotraukos, kaip Panevėžyje šturmuojamas „Audi“ automobilis. 15min pasiekė informacija ir apie „Aro“ pareigūnų vykdomus sulaikymus sostinėje. Pareigūnai sulaikymų nekomentuoja, bet prasitarė, kad operacija tarptautinė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Facebook/Mentai PNVŽ nuotr.
Temos: 2 ARAS Sulaikymas

Susisiekus su Panevėžio policijos atstovu Tadu Martinaičiu, šis patvirtino, kad išties vykdoma policijos operacija pasitelkus „Aro“ pareigūnus

Facebook/Mentai PNVŽ nuotr./Įvykio vietoje
Facebook/Mentai PNVŽ nuotr./Įvykio vietoje

Tačiau daugiau duomenų apie situaciją jis neturėjo, nes operacija vyksta ne Panevėžio policijos prašymu. Tikėtina, kad tai – Lietuvos kriminalinės policijos biuro tyrimas.

15min pasiekė skaitytojų informacija, kad „Aro“ vyrai pastebėti ir Vilniuje, Dociškių gatvėje. Tikėtina, kad čia vykdoma krata bute.

Pasak 15min šaltinių, operacijai Vilniuje buvo kruopščiai pasiruošta. Prie gretimo namo budėjo greitosios pagalbos automobilis, o į laiptinę, kurios viename butų, tikėtina, yra įtariamieji, iš pradžių užėjo du civiliais drabužiais vilkintys pareigūnai. Netrukus jie išėjo ir davė komandą eiti į vidų keturiems kaukėtiems „Aro“ pareigūnams, ginkluotiems automatais. Užėjus į laiptinę „Aro“ pareigūnams triukšmo ar šūvių nebuvo girdėti.

Lietuvoje antradienį vyksta tarptautinė policijos operacija, pasitelkti „Aro“ pareigūnai, BNS sakė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Ji daugiau informacijos žadėjo pateikti trečiadienį.

„Aš tikrai nekomentuosiu, ji yra bendra kelių apskričių. Mes šios operacijos nekoordinuojame", – BNS sakė Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) viršininkas Rolandas Kiškis.

LKPB vadovas minėjo, kad operaciją vykdo Tauragės ir Vilniaus pareigūnai.

BNS pranešė, jog LNK žinioms policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigė, kad vykdomas ikiteisminis tyrimas dėl prekybos žmonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius