Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos keliuose sužaloti 8 žmonės, tarp jų – autobuso keleivė ir paspirtukininkas

Pirminiais duomenimis, antradienį, rugsėjo 25 d., mūsų šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 8 žmonės, tarp sužeistųjų – 2 nepilnamečiai, 17-metis motociklo vairuotojas ir 14-metė automobilio keleivė. Per parą policijoje buvo užregistruoti 52 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 3 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), ryte, 8.26 val., Vilniuje, Kalvarijų g., išvažiavime iš daugiabučių gyvenamųjų namų kiemo, 69 m. vyro vairuojamu automobiliu „Toyota Prius“ buvo partrenktas šaligatviu paspirtuku važiavęs 32 m. vyras. Dėl patirtų sužalojimų pėsčiasis, važiavęs paspirtuku, buvo pristatytas į ligoninę.

9.51 val. Anykščiuose, J. Biliūno g., 50-metis vyras, vairuodamas sunkvežimį „GAZ 6640“, pakrautą malkomis, važiuojant ties pėsčiųjų perėją neatsižvelgė į vežamo krovinio svorį, nesugebėjo prieš perėją sustabdyti sunkvežimio ir partrenkė į pėsčiųjų perėją išėjusį 83 m. pėsčiąjį. Dėl dubens lūžimo ir įvairių kūno sumušimų senjoras paguldytas į ligoninę.

15.50 val., magistraliniame kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, 41 m. moters vairuojamas automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į priekyje prieš posūkį į kairę sustojusį automobilį „VW Golf“. Susidūrimo metu buvo sužeista automobilį „VW Golf“ vairavusi 39 m. moteris ir kartu važiavusi 14-metė keleivė, abi sužeistosios gydomos ambulatoriškai.

16.08 val., Panevėžyje, Smėlynės ir S. Kerbedžio g. sankryžoje, automobilis „VW Touareg“, vairuojamas 54 m. vyro, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir susidūrė su motociklu „Yamaha“, važiavusiu per sankryžą degant leidžiamam šviesoforo signalui. Įvykio metu buvo sužeistas 17-metis motociklo vairuotojas, dėl sumušimų paauglys pristatytas į ligoninę.

17.32 val., Vilniuje, Justiniškių g., šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, 30-metis vyras, vairuodamas automobilį „Opel Insignia“, įvažiavo į sankryžą ir sukdamas į dešinę, kliudė per pėsčiųjų perėją, degant žaliam šviesoforo signalui ėjusią 53 m. pėsčiąją, kuri dėl patirtos traumos buvo pristatyta į ligoninę.

21.27 val., Vilniuje, Kalvarijų g., maršrutinis miesto autobusas, vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, atsitrenkė į kelyje stovėjusį automobilį „BMW“. Susidūrimo metu autobuse važiavusi 20-metė mergina nesilaikė už turėklų ir nukritusi, susižalojo galvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius