Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Lifto šachtoje užmuštos moters laidotuvėse užgėrusi pora pražudė kūdikį

Prieš savaitę Eržvilko (Jurbarko r.) globos namuose įvyko didelė tragedija, kai nepastebėjusi, kad liftas buvo nusileidęs į pirmą aukštą, kartu su vežimėlyje sėdinčia paciente 57 metų darbuotoja įkrito į lifto šachtą. 69 metų ligonė patyrė mirtinų traumų, o sužalota slaugytoja pati tapo ligone. Tačiau tai – tik baisios istorijos pradžia.
Kūdikis
Asociatyvinė iliustracija / Photos.com nuotr.

Rugpjūčio 1-ąją Girdžių seniūnijos Kavolių kaime rastas negyvas kūdikis. Atvykus policijos pareigūnams abu 2014 m. gimusio vaikelio tėvai buvo girti – 34 metų kretingiškiui nustatytas 1,67 promilės girtumas, trejais metais jaunesnė moteris įpūtė 1,7 promiles.

Paaiškėjo, kad kūdikio mirties dieną šeima svečiavosi pas vaiko motinos seserį, kur visi buvo susirinkę į laidotuves, pasakoja laikraštis „Jurbarko šviesa“.

Girti kūdikio tėvai alkoholiu greičiausiai nuplovė širdgėlą atsisveikindami su nelaimingai žuvusia moterimi. Pastaroji anapilin iškeliavo liepos 30 d., kai Eržvilko socialinės globos filiale neįgalius globotinius į lauką vežusi socialinės darbuotojos padėjėja įkrito į keltuvo šachtą ir paskui save įsitempė vežimėlyje sėdėjusią 69 metų moterį.

Tiek kūdikio tėvai, tiek giminaičiai, pas kuriuos šeima svečiavosi, garsėja asocialiu gyvenimo būdu. Girdžių seniūnas Darius Juodaitis puikiai pažįsta šeimą, tad užgriuvusi nelaimė nestebina, nes alkoholis – dažnas jų palydovas. Iš mirusio kūdikio motinos 2008 metais socialiniai darbuotojai buvo paėmę du vaikus, tačiau pora susilaukė dar dviejų atžalų.

Socialiniai darbuotojai dėl nepriežiūros ir netinkamų sąlygų vaikus buvo paėmę ir iš kretingiškius priėmusios šeimos.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius