Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ligoninėje atsidūrė Šakių policininkas Vytautas Demenius, įtariamas nepilnamečio dviratininko suvažinėjimu

Policijos departamentas informuoja, kad dėl širdies veiklos sutrikimo ligoninėje atsidūrė Šakių policininkas Vytautas Demenius, dėl kurio kaltės, kaip įtariama, žuvo nepilnametis dviratininkas.
Vytautas Demenius
Vytautas Demenius / Kadras iš LNK žinių

Policijos departamentas primena, kad sekmadienį apie 19 val. Šakių r., kelio Kaunas-Zapyškis-Šakiai 56 km, ties Valiulių kaimu, automobilis partrenkė dviračiu važiavusį J.Š. (gim. 1997 m.), kuris komos būsenos ir dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į Kauno ligoninę.

Pirmadienį ligoninėje nepilnametis mirė.

Automobilis iš įvykio vietos pasišalino. Įtariama, kad eismo įvykyje dalyvavo automobilis „Peugeot 409“, kurį, galimai, vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Marijampolės apskrities VPK Šakių r. PK Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio vadas Vytautas Demenius (gimęs 1957 m.). Buvo paskelbta pareigūno paieška.

Po kiek laiko V.Demenius buvo surastas ir apie 10.30 val. jis dėl širdies veiklos sutrikimo paguldytas į Šakių ligoninę. Tą pačią dieną apie 17.30 val. V.Demenius pervežtas ir paguldytas į Marijampolės ligoninę.

Ligoninėje V.Demenius yra saugomas. Pirmadienį jam buvo pareikšti įtarimai. Pareigūnas sulaikytas 48 val. Antradienį arba trečiadienį bus nuspręsta, kokią kardomąją priemonę jam skirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius