-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lombardą Telšiuose ištuštinusių įtariamųjų pėdomis pareigūnai atsekė iki Radviliškio

2017 metų lapkričio 6-osios rytą, Telšiuose, Respublikos g., pastebėta, kad išgriovus sieną, buvo įsibrauta į lombardą, iš kurio dingo įvairūs aukso bei sidabro dirbiniai, pinigai, mobiliojo ryšio telefonai. Kaip vėliau paaiškėjo, bendrovei buvo padaryta kone 15 000 eurų siekianti turtinė žala.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Telšių apskrities policijos nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai dėl įvykio vykdė ikiteisminį tyrimą pagal LR Baudžiamojo (BK) 178 str. Atlikus ikiteisminio tyrimo veiksmus, užčiuopus siūlo galą nustatyta, kad lombardą galimai ištuštino ne vietos gyventojai. Balandžio mėnesį sulaikyti du vagyste įtariami broliai (gimę 1985 m., 1990 m.), gyvenantys Radviliškyje, rašoma Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės atstovų penktadienį paviešintame pranešime.

VIDEO: Sulaikytas lombardo Telšiuose plėšimu kaltinamas vyras

Policijos pareigūnams apsilankius įtariamųjų gyvenamosiose vietose Radviliškyje, buvo atliktos kratos, kurių metu rasta dalis Telšių lombarde vogtų daiktų. Vagyste įtariami anksčiau ne kartą teisti broliai vogtais daiktas puikavosi ir patys – nešiojo nugvelbtą laikrodį, ant kaklo segėjo auksines grandinėles.

Balandžio 26 dieną Telšių apylinkės teisme pagrindiniam įtariamajam (gimęs 1990 m.) paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams, o vyresniajam broliui – 1 mėn. intensyvi priežiūra. Tiriama ar broliai neįvykdė ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų.

Pagal BK 178 str. 3 d., įtariamiesiems gresia laisvės atėmimo bausmė iki aštuonerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius