Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone užfiksuotas lietuvės pardavimas į sekso vergiją

Londono policija išplatino nuotraukas, kuriose matyti, kaip sąvadautojai už 3 tūkst. svarų bando parduoti jauną lietuvę į sekso vergiją.
Britai tkisi imtis ryžtingesnių priemonių prostitucijai kontroliuoti
Britai tikisi imtis ryžtingesnių priemonių prostitucijai kontroliuoti / photos.com

Incidentą užfiksavo judrios Oksfordo gatvės stebėjimo kameros. Nuotraukose matyti, kaip vienas albanas šaltu veidu perduoda 3 tūkst. svarų grynaisiais dviem sąvadautojams, pranešė „The Sun“.

Tuo metu už kelių metrų stovi „prekė“ – į trečią dešimtmetį įžengusi lietuvaitė, bejėgiškai stebinti sandorį. Ją, lyg kalinę, saugo dar vienas nusikaltėlis, nepatekęs į kadrą. Nuotraukas galite pažiūrėti čia.

Pro šalį vaikščiojo žmonės ir nekreipė į tai jokio dėmesio. Kas galėtų įsivaizduoti, kad vidury dienos Oksfordo gatvėje būtų parduodama mergina? – klausė detektyvas R.Martinas.„Ji jiems tik prekė, ji yra daiktas parduoti seksui. Vyras kairėje perka merginą savo viešnamiui. Jis tiesiog papildo atsargas, kaip parduotuvės pardavėjas. Pro šalį vaikščiojo žmonės ir nekreipė į tai jokio dėmesio. Kas galėtų įsivaizduoti, kad vidury dienos Oksfordo gatvėje būtų parduodama mergina?“ – kalbėjo detektyvas Richardas Martinas.

Lietuvaitę bandę nusipirkti sąvadautojai tikėjosi iš jos užsidirbti bent 100 tūkst. svarų per metus, versdami ją viešnamyje mylėtis iki 25 kartų per dieną.

Tačiau šiai merginai pasisekė – pareigūnai per reidą sulaikė albanų prekiautojų žmonėmis gaują ir išlaisvino šią bei kitas jų aukas.

Nuotraukose matomi sąvadautojai nuteisti 14-18 metų kalėjimo bausmėmis. Lietuvė, kuri su dar 20 merginų buvo patekusi į gaujos nelaisvę, grįžo namo.

Lietuvaitės „pardavimo“ nuotraukas policija išplatino siekdama įspėti visuomenę, ypač Rytų Europos šalių gyventojus, apie žmonių prekybos pavojus.

Pranešama, kad 2003 metais į Didžiąją Britaniją dirbti prostitutėmis buvo atvežta 4 tūkstančiai moterų. Dalis jų atvyko savo noru, dalis susigundė gerai apmokamu darbu, tačiau atvykusios pateko į nelaisvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius