Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madeiroje bangos nuplauta lietuvė – pedagogė iš Marijampolės

Praėjusį sekmadienį didžiulės bangos į Atlanto vandenyną nuplauta ir žuvusi moteris lietuvė – pedagogė iš Marijampolės, skelbia suvalkietis.lt.
Madeira
Madeira / 123rf.com nuotr.

Kaip rašėme, Portugalijai priklausančioje Madeiros saloje praėjusio sekmadienio popietę žuvo moteris iš Lietuvos. Jos kūną po kurio laiko vandenyne aptiko Portugalijos oro pajėgų sraigtasparnis.

Pasak pranešimų, 63 metų turistė iš Lietuvos su savo vyru vaikščiojo Ponta Delgada prieplaukoje, netoli šio miestelio bažnyčios. Įvykio liudininkų teigimu, pora priėjo prie krašto, kad pasidarytų asmenukę, tačiau netikėtai kilusi didelė banga juos abu įtraukė į jūrą.

„Vyrui pavyko savo jėgomis išlipti iš vandens, tačiau moters daugiau niekas nematė“, – pasakojo įvykio liudininkas.

Suvalkietis.lt žiniomis, 63-ejų metų moteris buvo marijampolietė, dirbo pedagoge.

„Pasirodžius pranešimui apie Madeiroje įvykusią nelaimę Marijampolėje pasklido žinia, kad tragiškai nuskendusi moteris yra marijampolietė pedagogė, dėstanti matematiką vienoje iš miesto gimnazijų, vyras – taip pat pedagogas. Jiedu į Madeirą išvyko praėjusį šeštadienį, turėjo grįžti šį. Nepatvirtintais duomenimis, kelionė sutuoktiniams buvo dovana minint jų bendro gyvenimo jubiliejų. Pora džiaugėsi, kad galės pailsėti nuostabioje aplinkoje“, – skelbia portalas.

„Vietiniai lietuviai pasakojo, kad ši vieta itin pavojinga ir siaučiant vėjams jie net neina arčiau vandenyno. Ir tą dieną į krantą riedėjo didžiulės Atlanto bangos. Pakrantėje buvo iškelta oranžinė vėliava, draudžianti ne tik maudytis, bet ir eiti į apžvalgos aikštelę, taip pat ant molo“, – rašo suvalkietis.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius