-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Magistralėje „Via Baltica“ prie Truskavos nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė „Opel Zafira“

Panevėžio rajone, magistralėje „Via Baltica“ apsivertė automobilis „Opel Zafira“, kuriuo važiavo du žmonės. Avarijos metu automobilyje buvęs tėvas ir sūnus nenukentėjo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Opel Zafira“ ekipažas važiavo iš Šakių į Panevėžį. Iki tikslo tėvui su sūnumi buvo likę apie 30 kilometrų. Bevažiuojant automobilis staiga tapo nevaldomas, išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir slysdamas šonu nuvažiavo nuo kelio dešinėje pusėje.

Nuo kelio nulėkusi transporto priemonė vieną kartą apvirto ir sustojo ant šono. Iš automobilio tėvas su sūnumi išsiropštė patys. Jie atvertė automobilį ant ratų. Ekipažas džiaugėsi, kad avarijos pasėkmės – tik sudaužytas automobilis. Vairuotojas svarstė, kad avarija galėjo įvykti dėl nuovargio ir karščio.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Važiavome iš senelių sodybos. Vežėme daug rakandų, pilnas galas buvo prikrautas. Televizorių vežėme, medienos pjaustymo staklių diskinį pjūklą. Viskas baigėsi labai laimingai. Nenukentėjome. Tik kažkodėl neišsiskleidė oro pagalvės“, – po avarijos pasakojo automobilio vairuotojas.

Policijos įsikišimo įvykio vietoje neprireikė, mat žmonės nesusižeidė ir nepadarė jokios žalos kitiems. Tėvas su sūnumi liko prie sudaužyto „Opel Zafira“ ir laukė, kol atvyks techninės pagalbos automobilis. Šiam iš kukurūzų lauko ištraukti vienatūrį didesnių problemų nekilo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius