-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 05 /15:56

Bene judriausių Vilniaus gatvių sankirtoje virto šiukšliavežė, strigo eismas

Sostinės Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryžoje pirmadienį per pietus į avariją pateko sunkvežimis. Komunalininkų eismo nelaimė akimirksniu apsunkino judėjimą ir šimtams kitų vairuotojų. Avarijos padarinių likvidavimas užsitęsė, eismą reguliuoti įvykio vietoje bei prieigose padėjo policija.

Avarija pirmadienį apie 12.30 val. įvyko sostinės Šeškinės kalno papėdėje, kur susilieja dvi magistralinės miesto arterijos – Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvės.

Pirminiais duomenimis, šiukšliavežė mašina su niekuo nesusidūrė, o tiesiog vertėsi posūkyje.

Sunkvežimis liko gulėti ant šono važiuojamojoje dalyje. Dėl eismo įvykio susidarė papildomos spūstys.

Avarija įvyko tuomet, kai sunkvežimio vairuotojas darė posūkį iš Geležinio Vilko gatvės į kairę, neįvertinęs greičio ir kitų savo transporto priemonės parametrų. Panašu, kad šiukšliavežė vertėsi dėl aukšto svorio centro.

Bendrovės „Ekobazė“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, rimtų sužalojimų išvengė.

Gulėdamas ant šono, sunkiasvoris automobilis užtvėrė kiek daugiau nei tris eismo juostas: A juostą, taip pat dvi juostas skirtas važiuoti į žiedą ir net dalį vienos iš Geležinio Vilko gatvės juostų, kuriomis galima važiuoti tiesiai, Seimo tunelio link.

Per avariją išsibarstė ir dalis krovinio, kai kurios plastiko atliekų pakuotės liko ant asfalto, tačiau dalis atsidūrė ir ant šaligatvio.

Vairuotojų informacinės sistemos „Waze“ duomenimis, praėjus maždaug 3 valandoms po eismo įvykio, avarijos padariniai dar nebuvo pašalinti ir eismas šioje sankryžoje sklandžiai vykti dar negalėjo.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Įvykio vietoje
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Įvykio vietoje

Vilniuje, Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryžoje, prie Edukologijos žiedo, pirmadienio popietę nuvirtus šiukšliavežei, į pagalbą atsiųstas tralas, eismą reguliuoja pareigūnai, papildomai praneša BNS.

Kaip naujienų agentūrą informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė, į pagalbą popietę iškviestas techninės pagalbos sunkvežimis.

„Atvyko tralas, bandys tą šiukšliavežę pastatyti ant ratų, kad išvežtų ją“, – sakė atstovė.

Anot jos, kiek po vidurdienio policija sulaukė dviejų pranešimų apie nelaimę. 12.36 val. pranešta, kad važiuojant Savanorių prospekto link, už žiedo, apsivertė sunkvežimis su priekaba, išsiliejo tepalai, išsibarstė nepavojingas krovinys.

Po minutės sulaukta skambučio, kad važiuojant nuo Šeškinės Geležinio Vilko gatvės link nuvirto šiukšliavežė, užblokavo kelią.

Apie incidentą informuotos tarnybos. Vairuotojas nelaimės metu nenukentėjo, pažymi ir BNS.

Iki vakarinio eismo piko apvirtusį sunkvežimį pavyko pakelti ant ratų, pašalinti ir kiti avarijos padariniai, tad pavakarę eismas šioje judrioje sankryžoje vyko jau be kliūčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius