Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makabriškas radinys Vilniuje: po daugiabučio balkonu – katės „mumija“ ir kiaulės koja

Vilniaus Žirmūnų gatvės 83-uoju numeriu pažymėtame daugiabutyje gyvenantys vaikai penktadienio vakarą į namus iš kiemo parbėgo nustėrę – žaisdami po vienu iš balkonų jie atrado katės gaišeną bei kažkokio gyvūno kūno dalį.
Vilniuje po balkonais rastos gyvūnų dalys
Vilniuje po balkonais rastos gyvūnų dalys / Skaitytojos Joanos nuotr.

„Valo kiemą, o nemato, kas po balkonu. Siaubas. Penktadienio vakarą vaikai atrado besimėtančias gyvūnų dalis. Taip ir pragulėjo iki šeštadienio pietų. Niekam neužkliūva. Gal ir mėnesį jau taip guli, nežinau. Sklinda blogas kvapas. Juk ten – užmuštas katinas, kažkieno koja!“, – stebėjosi nuotrauką 15min atsiuntusi Žirmūnų gatvės gyventoja Joana.

Skaitytojos Joanos nuotr./Vilniuje po balkonu rasta katės gaišena ir kiaulės koja
Skaitytojos Joanos nuotr./Vilniuje po balkonu rasta katės gaišena ir kiaulės koja

Jei panašų katiną ji yra mačiusi pas kaimyną, tai iš kur galėjo atsirasti kanopinio gyvūno koja, moteris nedrįso spėlioti. Šalia vingiuoja pėsčiųjų takelis, tad tokias „šiukšles“ turėjo matyti ne vienas. Už kelių metrų – ir vaikų žaidimų aikštelė. Tikėtina, kad tokie radiniai mažuosius išties turėjo pašiurpinti.

„Gulėjo dar šalia katės gaišenos ir „Coca Cola“ buteliukas. Kažkas jį pasiėmė, o gaišenas paliko“, – bjaurėjosi Joana.

Nugaišusius gyvūnus ir paukščius iš miesto teritorijos šalina „Grindos“ benamių gyvūnų sanitarinė tarnyba. 15min susisiekus su šios tarnybos atstovu, šis patikino, kad nuvažiuos ir surinks gyvūnų dalis.

Vėliau vyras informavo, kad šalia katės gaišenos rasta kiaulės koja, o toks radinys – neįprastas net ir jam.

„Kiaulės kojų rinkti dar neteko“, – šyptelėjo „Grindos“ darbuotojas.

Pasak jo, žmonės dažnai elgiasi itin „kiauliškai“ – atliekomis atsikrato tiesiog išmetę jas per langą. Kartais tai būna ir nudvėsę gyviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius