Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 24 /11:14

„Maximos“ darbuotojai lūžo stuburas

Ketvirtadienio vakarą nelaimė įvyko Šilutės rajone esančiame prekybos centre „Maxima“. Jo metu moteris susilaužė stuburą, praneša Šilutės policija.
„Maxima“
„Maxima“ / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

45-erių metų moteris Šilutės rajono, Juknaičių kaime esančioje „Maximoje“ dirba kasininke. Ketvirtadienį vakare, apie 20.30 val., sandėlyje darbuotoja užlipo ant kopėčių ir, imdama dėžę su maisto produktais, neišlaikė pusiausvyros ir, pasak Šilutės policijos pranešimo, nukrito maždaug iš 2 metrų aukščio.

Dėl sužalojimų moteris buvo pristatyta į Šilutės ligoninės priėmimo skyrių, kur po medikų apžiūros dėl diagnozuoto kompresinio stuburo lūžio ji paguldyta gydymui į Šilutės ligoninės traumatologinį skyrių.

Papildyta 11.14 val.: „Maximos“ atstovai teigia, kad policijos pateikta informacija apie šį incidentą nėra visai tiksli. Pasak „Maxima“ atstovų, kopėčių, nuo kurių krito moteris, aukštis yra 145 cm. parduotuvės darbuotoja krito nuo ketvirto laiptelio, t.y. maždaug iš 80 cm aukščio.

„Maxima“ atstovai tvirtina, kad moteris pusiasvyrą prarado ir krito nuo lentynos paėmusi dribsnių dėžutę. Traumą ji patyrė nukritusi ant kitos lentynos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius