Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolėje sulaikyti įtariami turto prievartautojai

Gruodžio 6 d. į Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyrių kreipėsi Kazlų Rūdos savivaldybės gyventojas D.R. (gim.1973 m.), kuris pranešė, kad gruodžio 5 d. vakare pas jį į namus buvo atvykę keturi iš matymo pažįstami asmenys, kurie neturėdami teisėto pagrindo reikalavo sumokėti 3 000 litų už tariamai suteiktą darbo vietą Norvegijoje. Negavus šių pinigų grasino susidoroti. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto prievartavimo, kurį atlieka Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyrius.
Sulaikytasis D. R.
Sulaikytasis D. R. / Marijampolės AVPK nuotr.
Marijampolės AVPK nuotr./Sulaikytasis D. R.
Marijampolės AVPK nuotr./Sulaikytasis D. R.

Atnaujinta 2020 m. rugpjūčio 14 d. Teisėsauga nustatė, kad publikacijoje minimas S.M. nedalyvavo padarant nusikalstamą veiką, todėl tyrimas jo atžvilgiu buvo nutrauktas.

Pradžia Gruodžio 6 d. apie 16 val. iš anksto surengtos operacijos metu Gedimino gatvėje, Marijampolėje, prie parduotuvės „Garnys“ buvo sulaikytas du kartus teistas niekur nedirbantis įtariamasis marijampolietis V.L. (gim. 1980 m.), kuris paėmė dalį neteisėtai reikalautų pinigų t. y. 1 000 litų iš nukentėjusiojo D.R. Tęsiant tolimesnį tyrimą tos pačios dienos vakare buvo sulaikyti dar du marijampoliečiai, reikalavę pinigų iš nukentėjusiojo – tai kartą teistas, nedirbantis D.R. (gim. 1977 m.) ir neteistas, nedirbantis S.M. (gim. 1980 m.). Pastarasis policijai yra gerai žinomas kaip asmuo, praeityje palaikęs glaudžius ryšius su „Raikino“ nusikalstamos grupuotės nariais.

Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į Marijampolės AVPK areštinę.

Marijampolės AVPK nuotr./Sulaikytasis V. L.
Marijampolės AVPK nuotr./Sulaikytasis V. L.

Pareigūnų manymu, įtariamieji V.L., D.R. ir S.M. galėjo prievartauti ir kitų Marijampolės miesto gyventojų turtą už tariamą įdarbinimą Norvegijoje ar kitose šalyse ir prašo nuo minėtų įtariamųjų nukentėjusius asmenis darbo dienomis atvykti į Marijampolės AVPK ONTS 319 kabinetą, esantį Marijampolėje, Basanavičiaus a. 2, arba paskambinti tel. (8 343) 244 54.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius