Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės gatvėse siautėjo girtas vairuotojas

Neblaivus prie vairo sėdęs jaunas vairuotojas Marijampolėje partrenkė ir sužalojo dvi pėsčiąsias, sudaužė du pakeliui pasipainiojusius automobilius ir apgadino elektros stulpą. Girtas aštuoniolikmetis kelių erelis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.
Švyturėliai
Švyturėliai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės policija, antradienį apie 17.25 val., Marijampolėje, R.Juknevičiaus gatvėje, prie 94-ojo namo, automobilis Mazda MX3, vairuojamas neblaivaus marijampoliečio A.Š. (gim. 1991 m.), nepraleido pėsčiųjų perėja einančių blaivių pėsčiųjų J.A. (gimusi 1947 m.) ir G.V. (gimusi 1950 m.).

Kiek vėliau Marijampolės ligoninėje pėsčiajai J.A. Marijampolės ligoninės priimamojo medikai konstatavo dešiniojo žastikaulio lūžį. Moteris gydoma ligoninėje.

Pėsčiajai G.V. medikai konstatavo kairio kelio bei galvos sumušimą. Po gydytojų apžiūros moteris gydytis ambulatoriškai.

Tuo tarpu dvi moteris partrenkęs vairuotojas automobiliu bandė sprukti iš įvykio vietos. Važiuodamas atbuline eiga R.Juknevičiaus gatve automobilis Mazda atsitrenkė į važiuojantį Mercedes-Benz, kurį vairavo marijampolietis R.K. (gim. 1980 m.).

Kelių erelio tai nesustabdė. Jis spruko toliau ir važiuodamas Palangos gatve bei norėdamas sukti į Slėnio gatvę nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į elektros stulpo atramą. Tuo metu automobiliui Mazda kelią užtvėrė marijampoliečio R.J. (gim. 1964 m.) Mercedes-Benz, į kurį girtas vairuotojas, norėdamas važiuoti toliau, taip pat atsitrenkė.

Dėl šio įvykio Marijampolės policija sulaikė ir uždarė į areštinę automobilio vairuotoją A.Š. (gim. 1991 m.). Jo organizme aptikta 2,06 promilės alkoholio.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius