-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės policija operatyviai surado vogtą brangų BMW 530D

Marijampolės policija informuoja,kad pareigūnams pavyko operatyviai surasti brangų automobilį, kuris buvo pavogtas prieš kelias dienas. Dėl vagystės sulaikytas ir vienas įtariamasis.
Paslėptas „BMW 530D xDrive Gran Turismo“
Paslėptas „BMW 530D xDrive Gran Turismo“ / Marijampolės policijos nuotr.

Kaip rašoma Marijampolės policijos pranešime, pirmadienio rytą, apie 9 val., Marijampolietis verslininkas V.Č. (gim. 1963 m.) sužinojo, kad nuo jo individualios įmonės autovežio priekabos, stovėjusios muitinės terminale, esančiame Marijampolėje, Statybininkų gatvėje, dingo 2011 metų laidos automobilis „BMW 530D xDrive Gran Turismo“.

Verslininkas nuostolius įvertino 108 tūkst. 832 litais.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus ir Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai atlikę eilę paieškos priemonių netrukus nustatė pagrobto automobilio saugojimo vietą. Jis buvo paslėptas Utalinos kaime, Plutiškių seniūnijoje, Kazlų Rūdos savivaldybėje, pil. L.D. (gim.1955 m.) sodyboje.

Trečiadienį, apie 11.20 val., atvykęs prie pagrobto automobilio buvo sulaikytas anksčiau tris kartus teistas Marijampolės gyventojas T.P. (gim. 1986 m.), kuris patalpintas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius