-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Marijampolės savivaldybėje degė medienos dirbtuvės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 99 gaisrus ir atliko 22 kitus gelbėjimo darbus. Žmonių aukų ketvirtadienio gaisruose buvo išvengta.
Gaisras lentpjūvėje
Gaisras lentpjūvėje (archyvas) / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Praėjusią naktį Radviliškio rajono Mažaičių kaime dėl neatsargaus žmogaus elgesio užsidegė mėsos rūkykla. Per gaisrą nudegė rūkyklos stogas, išdegė vidus, sudegė dalis rūkomos mėsos.

Ketvirtadienį ryte Kaune, Ilgojoje gatvėje užsidegė keli ūkiniai pastatai ir gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė sandėliukas, nudegė garažo stogas, nuo karščio nukentėjo ir netoliese stovintis gyvenamasis namas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Utenos rajono Gatelių viensėdyje dėl krosnių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė medinė pirtis. Gaisro metu nudegė pastato stogas, apdegė pirties patalpos. Nuo ugnies buvo išgelbėta šalia stovinti kita pirtis.

Vilniaus rajono Mikašiūnų kaime, sodo bendrijoje ,,Obelėlė”, pavakary užsiliepsnojo sodo namelis. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Ugnis sunaikino pastatą, o įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Ketvirtadienį vakare Marijampolės savivaldybės Patašinės kaime užsidegė UAB ,,Nedlit Internacional” medienos dirbtuvės. Gaisro metu išdegė parketo dažymo linija, apdegė keli šimtai kvadratinių metrų parketo, aprūko patalpa. Nuostoliai nustatinėjami, o gaisro priežastys aiškinamos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Panevėžio rajono Girelės kaime užsiliepsnojo bitininko namelis . Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, namelis jau buvo sudegęs, o liepsnojo dar 2 bičių aviliai. Ugnis buvo užgesinta, o įvykis tiriamas.

Ketvirtadienį Jurbarko gelbėtojai iš Nemuno upės ištraukė skendusį jaunuolį, o iš Klausučių kaimo tvenkinio nuskendusį 45 metų vyriškį. Dar vieną nuskendusį vyrą iš Nevėžio upės ištraukė Kauno rajono ugniagesiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius