Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampoliečiui nuorūka kainavo 15 Lt

Pasienio kontrolės punkto teritorijoje numesta nuorūka marijampoliečiui kainavo 15 Lt.
Cigaretė
Nuorūka / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Kaina Marijampolė

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų kontrolės punkto pasieniečiai pastebėjo, kad į Rusiją vykstančio automobilio Opel Record vairuotojas pro langą išmetė nuorūką. Jis jau buvo praėjęs patikros prodedūras ir punkto teritorijoje laukė Rusijos pareigūnų leidimo įvažiuoti į šią šalį.

Kybartų pasieniečiai 21-erių metų marijampolietį išlaipino iš mašinos. Už administracinį teisės pažeidimą – nuorūkos išmetimą pro transporto priemonės langą – pasieniečiai marijampoliečiui skyrė 15 Lt baudą. Kai šis punkto teritorijoje esančiame banko filiale ją sumokėjo, VSAT pareigūnai vairuotojui leido tęsti kelionę į Rusiją.

Administracinių teisės pažeidimų kodekse numatyta, kad šiukšlių, nuorūkų ar kitokių daiktų išmetimas pro transporto priemonės langus ar duris užtraukia baudą nuo 10 iki 20 Lt.

Pasak Kybartų pasieniečių, jie per metus už tai, kad keliaujantieji punkto terotorijoje išmeta nuorūkas, administracinėmis baudomis nubaudžia 5 – 6 asmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius