Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolietės pagalbos šauksmas: dingo mano brolis (atnaujinta 23.15 val. – Mindaugas atsirado! )

Artimieji penktadienį ryte pasigedo 31 metų Mindaugo A. ir pranešė policijai, tačiau vakare, laimė, marijampolietis atsirado.

Penktadienio popietę 15min.lt redakciją pasiekė pagalbos prašymas iš Marijampolės. Nuo ankstaus ryto artimieji nerado jauno vyro – 31 metų Mindaugo.

„Šį rytą Marijampolėje dingo mano brolis. Buvo apsirengęs marškinėliais ilgomis pilkomis rankovėmis, marškinėlių priekis margas su rudu. Kelnės – juodi treningai, su dviem baltais dryžiais šonuose. Avėjo sportinius batelius. Plaukai ilgesni nei nuotraukoje, pražilę. Jeigu matėte, pastebėjote ar pamatysite šį vyrą, skambinkite 112“, – prašė jo sesuo Jolanta.

Apie Mindaugo dingimą giminės nedelsdami pranešė Marijampolės policijai. Paskutinį sykį vyras penktadienį apie 8 val. pastebėtas miesto centre, poliklinikoje. Vyro dvasinė būsena pastaruoju metu Mindaugo artimiesiems kėlė nerimą.

Atnaujinta 23.15 val. „Viskas gerai, atsirado mano brolis, sveikas ir gyvas“, – su džiugesio gaida penktadienio vakarą 15min.lt redakcijai pranešė rūpestinga Mindaugo sesuo Jolanta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius