-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje suplanuota degalų vagystė baigėsi nesėkme – įtariamasis sukėlė masinę avariją

Penktadienio popietę vilniečiams skubant iš darbų įvyko masinė avarija Šeimyniškių gatvėje, šalia transporto žiedo esančio prie parduotuvės „Iki Minskas“ – susidūrė 4 automobiliai ir troleibusas.
Degalų vagys Šeimyniškių gatvėje sukėlė masinę avariją
Degalų vagys Šeimyniškių gatvėje sukėlė masinę avariją / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip pranešė įvykio vietoje esantis 15min fotoreporteris Vidmantas Balkūnas, avarijoje dalyvavo 2 „Audi A6“ automobiliai, „Ford Focus“, „Renault Laguna“ ir troleibusas.

Įvykio metu niekas nenukentėjo, tačiau vakarinio piko metu įvykusi avarija sukėlė didžiules spūstis, automobiliai pravažiuoja sunkiai, o troleibusai stovi vietoje.

Avarijos kaltininkas – „Renault“ vairuotojas. Jis „Circle K“ degalinėje prisipylė per 50 litrų degalų į dvi plastikines talpyklas, ketindamas su jomis pasprukti nesusimokėjęs. Nors tuo metu į degalinę netikėtai užsuko policijos automobilis, vyriškis nusprendė neatsisakyti savo nusikalstamo plano.

Vis dėlto vagis toli nepabėgo ir vos išvažiavęs į gatvę nesuvaldė automobilio, rėžėsi į „Audi“ galą ir sukėlė masinę avariją.

Policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį, paaiškėjo, kad jo „Renault“ priekis papuoštas svetimu valstybiniu numeriu. Automobilyje rastas perukas ir du skirtingi valstybiniai numeriai.

Pirminiais duomenimis, įtariamasis buvo ne vienas, tačiau kol kas jo sėbras nesulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius