-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažametės podukros „lytiniu švietimu“ užsiėmęs kaunietis laukia teismo (atnaujinta 15.06 val.)

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai baigė tirti pedofilijos bylą, kurioje kaltinimai dėl mažametės mergaitės seksualinio išnaudojimo pateikti 54 metų motinos sugyventiniui R.K.
Drąsiaus Kedžio palaikymo akcija prie Kauno apygardos prokuratūros pastato
Akcija prieš pedofiliją / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Patėvis Pedofilija

2008 metų rugpjūtį pradėto ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad vyriškis visus metus seksualiai išnaudojo pradinių klasių mergaitę, kuriai tuo metu buvo 8–9 metai. „Tėvo“ pareigas atliekantis vyras ėmėsi mergaitės „seksualinio švietimo“: pasakojo jai apie vyro ir moters lytinius santykius, žadindavo naktį, kad ji galėtų stebėti, kaip jis mylisi su mergaitės motina, kartu žiūrėdavo pornografijos filmus, aiškindamas, kas ir kaip ten vyksta. Baigęs „teorinį paruošimą“, R.K. ėmėsi mažametės seksualinio prievartavimo, nuolat oraliniu ir kitu būdu tenkindamas savo lytinę aistrą. Dažniausiai tai darė namuose, kai motina išeidavo į darbą, o kartą mergaitė buvo nuvežta į mišką, kur su ja buvo bandyta atlikti lytinį aktą.

Aukštąjį išsilavinimą turintis patėvis iki šiol nebuvo teistas. Dabar pateikti kaltinimai dėl mažametės tvirkinimo, seksualinio prievartavimo ir pasikėsinimo išžaginti. Griežčiausia bausmė numatyta už išžaginimą – nuo 5 iki 15 metų. Už mažametės seksualinį prievartavimą baudžiama nuo 3 iki 13 metų, o už tvirkinimą gali būti skirta bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Šiuo metu kaltinamasis suimtas ir laukia teismo.

Papildyta 15.06 val.: Policijos pareigūnų teigimu, podukros tvirtikinimu įtariamas kaunietis neigia savo kaltę. Pasak jo, taip su juo ir mergaitės mama susidoroti nori buvęs jos vyras - mažametės tėvas. Būtent jam moksleivė pasisakė apie tai, ką daro patėvis. Tuomet vyras kreipėsi į policiją.

Kauno policijos atstovės spaudai Ramunės Tarandės teigimu, mažametės motinai šiuo metu jokie kaltinimai nepateikti. Ji, kaip ir suimtas jos gyvenimo draugas, kategoriškai neigia, jog duktė buvo tvirkinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius