Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 07 23 /22:22

Mažeikių rajone užsiliepsnojo ferma: sudegė tonos grūdų ir miltų

Sekmadienio vakarą pranešta apie gaisrą Mažeikių rajone – užsidegė ferma.
Gaisrininkai gesina metalinius garažus
Gaisrininkai gesina metalinius garažus / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Liepos 23 d. 19 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių rajono Kegrių kaime, Viekšnių g. 40, dega ferma.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Mažeikių miesto ir Mažeikių rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

20.15 val. Prabėgus valandai nuo gaisro pradžios, liepsnos dar nebuvo suvaldytos. Kaip 15min informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas, ugniagesiams gelbėtojams atvykus į vietą, vieno aukšto mūrinio 1 200 kv. m ploto pastato stogas buvo sudegęs ir sugriuvęs.

„Vis dar vyksta intensyvūs gesinimo darbai. Vietoje dirba 7 autocisternos. Fermoje buvo laikomi pašarai ir miltai. Apie nukentėjusius žmones ar gyvulius informacijos dar neturime. Bandoma apsaugoti netoliese esantį didelį ūkinį pastatą“, – teigė ugniagesių gaisrininkų atstovas.

Gaisro metu sudegė dešimtys tonų grūdų ir miltų. Aiškinamasi, kas įžiebė liepsnas. Patikslintais duomenimis, gyvulių pastate nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius