Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mažeikiuose girtutėlis „Golf“ vairuotojas sudaužė 7 automobilius

Lapkričio 20 d., antradienį, mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 6 žmonės. Pėsčiųjų perėjose buvo partrenkti du pėstieji, sužeistas neatidžiai į kelio važiuojamąją dalį įžengęs berniukas. Du eismo įvykiai įvyko nesilaikant važiavimo pirmenybės taisyklių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą policija užregistravo 58 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, 2 tokius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Antradienį įvyko net 16 susidūrimų su laukiniais gyvūnais, laimei, šių įvykių metu žmonės sužeisti nebuvo.

Ryte, 8.13 val. Vilniuje, Vytauto g. 8-erių m. berniukas, nužengdamas nuo šaligatvio į kelio važiuojamąją dalį, neapsidarė ir neįsitikino, kad tai daryti jam saugu, ir atsitrenkė į keliu važiavusį automobilį „Toyota Avensis“, kurį vairavo 53 m. vyras. Įvykio metu nepilnametis pėsčiasis buvo nežymiai sužeistas ir iš ligoninės paleistas gydytis ambulatoriškai.

9.35 val., Utenoje, Kauno g., ir Rinkos a. sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavo automobilis „Opel Frontera“, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Ford Galaxy“, vairuojamo 44 m. moters. Susidūrimo metu buvo sužeista iš šalutinio kelio išvažiavusi 51 m. vairuotoja, dėl sužalojimų ji buvo pristatyta į ligoninę.

15.00 val., Kaune, A. Smetonos g., 82 m. senjoro vairuojamas automobilis „VW Polo“, nepraleido ir partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį 78 m. pėsčiąjį. Garbaus amžiaus vairuotojas paaiškino, kad nepastebėjo pėsčiojo. Sužeistasis dėl nežymaus sužalojimo gydomas ambulatoriškai.

16.40 val., Vilkaviškio r., Pilviškiuose, Vilkaviškio ir Vasario 16-osios gatvių sankryžoje, sunkvežimis „MAN“, kurį vairavo 50-metis vyras, kliudė dviratį, kurį vairavo 63 m. vyras. Sužeistas dviratininkas paguldytas į ligoninę.

Vakare, 21.35 val., Mažeikiuose, Ventos g., 25 m. vyras, vairavo automobilį „VW Golf“, būdamas neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti, atsitrenkė į keliu važiavusį automobilį „BMW“ ir iš eismo įvykio vietos paspruko, apgadindamas dar penkis kieme stovėjusius automobilius. Vairuotojas buvo operatyviai sulaikytas, jam nustatytas vidutinis, 1,95 prom. girtumas, vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė. Laimei, šio eismo įvykio metu žmonės sužeisti nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius