-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mažeikiuose moterį peiliu subadė buvęs sutuoktinis

Rugsėjo 12-osios naktį, apie 2.00 val., bendruoju pagalbos centro telefonu sulauktas Mažeikiuose, Žemaitijos g., gyvenančio 17-mečio pagalbos šauksmas. Paskambinęs jaunuolis papasakojo apie peiliu sužalotą mamą, tad į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos policijos ir greitosios medicinos pagalbos (GMP) pajėgos.
Žmogus su peiliu rankose
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnams atvykusį įvykio vietą, bute aptikta peiliu sužalota kraujuojanti, moteris gimusi 1976 m. ir trys nepilnamečiai vaikai:17 ir 10 metų berniukai bei 2 metų mergaitė.

Aiškinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad moterį peiliu į įvairias kūno vietas sužalojo pas ją į namus atėjęs buvęs sutuoktinis, gimęs 1968 m.

GMP medikai moterį dėl durtinių žaizdų išgabeno į Mažeikių ligoninę, kur ji paguldyta į reanimacijos skyrių, o įtariamojo, kuris iš įvykio vietos jau buvo pasišalinęs, suskubo ieškoti policijos pareigūnai.

Įvertinus aplinkiniams keliamą įtariamojo grėsmę, jam rasti sutelktos gausios policijos pareigūnų pajėgos. Iššukavę visas Mažeikių miesto gatves, antradienio rytą, apie 9.15 val., įtariamąjį pareigūnai sulaikė Mažeikių parke.

12 kartų dėl sukčiavimo ir kitų nusikalstamų veikų teistas vyras su savimi turėjo peilį. Vyras uždarytas į areštinę, aiškinamasi, dėl kokių priežasčių jis sužalojo buvusią žmoną, praneša Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius