Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažiausiai keturi KET pažeidėjai trečiadienį nesėkmingai bandė papirkti pareigūnus

Trečiadienį policija užregistravo mažiausiai keturis incidentus, kuomet KET pažeidėjai nesėkmingai bandė papirkti pareigūnus. Net trys iš keturių atvejai užregistruoti Vilniuje.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, trečiadienį apie 7.55 val. Vilniuje, Justiniškių g., T.P.G. (gimusi 1985 m.), siekdama išvengti administracinės nuobaudos už leistino greičio viršijimą, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamoji apklausta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 8.50 val. Vilniuje, Fabijoniškių g. ir Ateities g. sankryžoje, E.S. (gim. 1976 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilis be techninės apžiūros bei vairuotojas neturėjo teisės vairuoti šią transporto priemonę, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnams siūlė 80 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat trečiadienį apie 12.50 val. Kazlų Rūdos savivaldybėje, kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 42 km, V.P. (gim. 1957 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilis be techninės apžiūros, Kazlų Rūdos Viešosios policijos skyriaus pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 14.20 val. Vilniuje, Panerių g., V.Č. (gim. 1992 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržo, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius