-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažylė užspringo

Medikai, iškviesti gelbėti mirštančio kūdikio, jį rado jau nebegyvą.
Temos: 1 Kūdikis

Vakar Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl nė dviejų mėnesių neišgyvenusios Danielės K. mirties. Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad mergytė mirė užspringusi motinos pienu. Anot teisėsaugininkų, motinai baudžiamoji atsakomybė negresia, nes tai traktuojama kaip nelaimingas atsitikimas.

Anot policijos pareigūnų, tą dieną Danielės tėvų, trisdešimtmečio Svajūno K. ir penkeriais metais jaunesnės Rasos S., nuomojamame bute nuo pietų vyko išgertuvės. Svaigalais vaišinosi trise – abu sugyventiniai ir į svečius užsukęs Svajūno draugas Marius R.

Rasa S. pareigūnams pasakojo, kad apie 18 val. ji krūtimi pamaitino dukrelę ir paguldė į lovą. Prie mergaitės „pavargę“ nuo vaišių prigulė pailsėti ir tėvai. Prabėgus kiek daugiau nei porai valandų, vienas iš tėvų nubudo ir pastebėjo, kad dukrelė blogai jaučiasi. Nedelsiant buvo iškviesti medikai, tačiau jų pagalbos jau nebeprireikė. Mergaitė buvo mirusi. Pirminės apžiūros metu ant kūdikio kūnelio smurto žymių nebuvo pastebėta.

Patikrinus blaivumą, visai trijulei buvo nustatytas vidutinis girtumas. Daugiausia į alkoholio matuoklį – 2,41 promilės pripūtė Danielės motina. Rasa S. apgailestavo dėl pirmagimės mirties ir teisinosi nežinojusi, kad pamaitintą kūdikį dar reikia palaikyti ant rankų, panešioti ir tik tada guldyti, būtinai ant šono.

Svajūnas K. policijai gerai žinomas. Jis ne kartą teistas už vagystes. Abu sugyventiniai dėl dukros priežiūros į Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojų akiratį nebuvo patekę.

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius