Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medžių prispausto vyro ieškoję Telšių rajono pareigūnai jį rado girtą ir pasislėpusį už kamino

Policininkai gavo pranešimą, kad Telšių rajone medžiai prispaudė žmogų. Atvykę į nurodytą vietą nukentėjusiojo nerado nei medikai, nei pareigūnai. Paieškos metu Syderių kaimo gyventojas buvo surastas pasislėpęs už kamino.
Žiema
Iliustracinė nuotrauka: miškas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį apie 15.10 val. užregistruotas pranešimas, kad Telšių rajone, Viešvėnų seniūnijoje, Syderių kaime, galimai medžių prispaustas žmogus. Nuvykus nurodytu adresu jau buvo atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, kurie paaiškino, kad buvo nuėję nurodytu adresu į namus, tačiau juose nieko nerado, o tikslesnės vietos nežino, nes pats pranešėjęs paskambinęs pasakė, kad jį prispaudė medžiai.

Gavus iš greitosios medicinos pagalbos darbuotojos pranešėjo telefono numerį pareigūnai keletą sykių skambino, tačiau į skambučius niekas neatsiliepė. Į namus tuo metu grįžusi tariamo nukentėjusio mama pasakė, kad nežino, kur gali būti 1972 m. gimęs jos sūnus P.B., kurį paskutinį kartą matė šeštadienį vakare.

Telšių apskrities VPK praneša, kad bandant sekti pėdsakais buvo apeiti aplinkiniai miškeliai. Vieni pėdsakai atvedė iki gyvenamos sodybos, kurios savininkas J.J. (gim. 1944 m.) paaiškino, kad apie 12 val. pas jį buvo atėjęs P.B. ir atsinešė degtinės butelį, tačiau šeimininkas su juo negėrė. Po kurio laiko vyras išėjo iš jo namų, buvo labai girtas.

Apie 17 val. iš Telšių apskrities VPK OVS budėtojo gautas pranešimas, kad ieškomas vyras jau yra parėjęs į namus. Grįžus į namus, vyriškio kambaryje nebuvo, paklausus motinos, kur jos sūnus, ji negalėjo pasakyti.

Užlipus į namo palėpę už kamino buvo rastas pasislėpęs P.B. Paklausus, ar jam reikalinga spec. tarnybų pagalba, pastarasis paaiškino, kad nereikalinga. Paklausus, kodėl kvietė spec. tarnybas, P.B. paaiškino, kad ėjo netoliese esančiu mišku ir jį staiga prispaudė 4 virstantys medžiai.

Vyras atsisakė nurodyti vietą, kur jį buvo prispaudę medžiai, nes neprivalo nurodyti. Taip pat paklausus, kodėl neatsiliepė į telefono skambučius, pareiškė, kad girdėjo, jog skamba telefonas. P.B. nustatytas 1,89 promilės girtumas, surinkta medžiaga procesiniam sprendimui priimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius