-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėnesiui suimtas klaipėdietis iš gyvenamojo namo pagrobęs juvelyrinių dirbinių ir apie 10 tūkst. eurų

Klaipėdiečiui, kuris, kaip įtariama, iš gyvenamojo namo pagrobė juvelyrinių dirbinių ir apie 10 tūkst. eurų, gruodžio mėnesį teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui.Jam taip pat apribota teisė į nusikalstamu būdu įgytą turtą, teigiama išplatintame Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.
Pavogtus daiktus vyras užstatė lombarde
Pavogtus daiktus vyras užstatė lombarde / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

2019 m. gruodžio mėnesį į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybės tyrimo valdybos pareigūnus kreiptasi dėl stambios vagystės iš gyvenamojo namo Klaipėdos mieste, įtariama įvykdytos dar 2019 m. spalio mėnesį. Pareigūnams pranešta, jog iš namo pasisavinta nemažai aukso ir sidabro juvelyrinių gaminių, taip pat apie 10 tūkstančių eurų grynų pinigų. Pradėję vagystės tyrimą pareigūnai 2019 m. gruodžio mėnesį sulaikė ne kartą už panašaus pobūdžio nusikaltimus jau teistą 1986 m. gimusį vyrą.

Tyrimo metu nustatyta, jog įtariamasis padovanojo savo žmonai keletą, kaip įtariama, iš gyvenamojo namo pavogtų papuošalų, tuo tarpu daugybę aukso ir sidabro juvelyrinių dirbinių užstatė įvairiuose Klaipėdos lombarduose. Atlikus kratas įtariamojo namuose, pareigūnai aptiko lombardų kvitus liudijančius apie užstatytus papuošalus, paaiškėjo jog lombarduose užstatyti ir įvairūs, kaip įtariama, pavogti statybiniai įrankiai.

Užstatęs svetimą turtą, įtariamasis įsigijo net tris automobilius – kratų metu viename iš šių automobilių pareigūnai aptiko ir miltelių, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Nustatyta, kad dalį pinigų vyras išleido asmeninėms reikmėms ir pramogoms, tačiau didžiąją dalį, apie 40 tūkstančių eurų, kaip įtariama, pralošė lošimo namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius