Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje merginą mirtinai partrenkęs ir palikęs gulėti „Range Rover“ vairuotojas dar slapstosi

Klaipėdos pareigūnai dar tebeieško naktį iš penktadienio į šeštadienį Herkaus Manto gatvėje merginą mirtinai partrenkusio ir nė nestabtelėjusio nuvažiavusio visureigio „Range Rover“ vairuotojo. Jei pareigūnams artimiausiu nepavyks surasti Edvino Jurkaus, bus skelbiama oficiali šio įtariamojo paieška.
Edvinas Jurkus
Edvinas Jurkus / 15min.lt archyvo nuotr.

27-erių Edvinas Jurkus (gim. 1985 11 04) po šeštadienio nakties pareigūnų nepasiekiamas.

Teigiama, kad palangiškis vairavo „Range Rover“ automobilį Herkaus Manto gatve iš naktinio klubo „Porto“. Niekada vairuotojo pažymėjimo neturėjęs jaunas vyras važiavo kartu su dar dviem vaikinais. 

Klaipėdos gatves stebinčios kameros užfiksavo, kaip maždaug pusę pirmos nakties Herkaus Manto gatve pralėkė visureigis didžiuliu greičiu ir kliudė tuo metu per gatvę su būreliu jaunuolių ėjusią Agnę Dirgėlaitę.

Būrys jaunuolių ėjo per gatvę neleistinoje vietoje. Mergina jau buvo beveik perėjusi gatvę, kai visureigis ją parbloškė ant asfalto ir nuvažiavo. 22-iejų metų merginos, rugsėjį pagarsėjusios po to, kai senyvą giminaitę bandė apgauti pranešdama apie savo pagrobimą, gyvybė užgeso išsyk. 

Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Agnė Dirgėlaitė
Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Agnė Dirgėlaitė

Tą pačią naktį „Range Rover“ rastas viename kieme Liepojos gatvėje. 

Kaip pirmadienį portalui 15min.lt teigė Klaipėdos apylinkės prokuroras Juozas Sykas, paaiškėjo, kad mašina priklauso vienai įmonei.

Transporto priemonė buvo patikėta 26-erių klaipėdiečiui Aivarui M. Tačiau tą naktį gėręs jaunuolis tikino nevairavęs mašinos, į namus paprašęs parvežti kartu buvusio, tačiau negėrusio draugo Edvino, nepaisant to, kad šis neturi teisės vairuoti.

Kiekviena diena, praleista besislapstant – jo nenaudai...

„Jei jo nerasime artimiausiu metu, teks skelbti oficialią paiešką, kiekviena diena, praleista besislapstant – jo nenaudai“, – teigė prokuroras. 

Filmuotą medžiagą išanalizavęs prokuroras įsitikinęs, kad šįkart viena pagrindinių nelaimės priežasčių – greitis. Vaizdo įraše aiškiai matoma, kad visureigis gerokai viršija greitį, tuo tarpu per gatvę ėjusi mergina nė nespėjo sureaguoti. „Ši gatvė puikiai apšviesta, nematyti būrelio žmonių buvo tiesiog neįmanoma“, – aiškino prokuroras.

Įraše matyti, kad visureigio vairuotojas po nelaimės nė nesustojo, o nuvažiavo tolyn. 

„Surinktų duomenų pakanka jam pareikšti įtarimus“, – tvirtino prokuroras. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius