Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginos išvežimas į mišką ir grasinimas nužudyti – tik viešosios tvarkos pažeidimas? (atnaujinta 13.40 val. – kelia baudžiamąją bylą)

Kraupoką įvykį Kelmės rajone, kai girtas vyriškis sumušė buvusią draugę ir nuvežęs į mišką grasino nužudyti, pareigūnai tiria tik kaip viešosios tvarkos pažeidimą.
Miškas
Miškas / 15min.lt nuotr.

Kaip pirmadienį informuoja Policijos departamentas, sekmadienį apie 13 val. Kelmės rajono Vijurkų kaime vyriškis sumušė buvusią draugę V.L. (gimusi 1984 m.). Maža to, jauną moterį jis automobiliu nuvežė į mišką ir grasino nužudyti.

Nukentėjusioji dėl kūno sumušimo bei nubrozdinimų gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis neblaivus (vidutinis girtumas) S.S. (gimęs 1979 m.) sulaikytas.

Jo išpuolį vietos policija tiria tik kaip viešosios tvarkos pažeidimą.

Papildyta 13.40 val. Pirmadienį Kelmės rajono policijos komisariato atstovai susisiekė su Policijos departamento pareigūnais. Kelmiškiai sostinės pareigūnus informavo, kad dėl incidento Vijurkų kaime pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jei pirminė informacija pasitvirtintų, baudžiamąją bylą numatoma iškelti pagal Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo: „Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius