Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metikų“ gaudynės nuo Pravieniškių pataisos namų tvoros baigėsi miške

Pravieniškių pataisos namuose – noras švęsti ir per Velykas, ir po jų. Per savaitgalį ir keletą dienų po jo pareigūnai perėmė beveik 30 litrų svaigalų, 21 mobilųjį telefoną, 40 kitų ryšio įrenginių ar jų priedų, įvairių narkotinių medžiagų, – pranešimu spaudai informuoja Kalėjimų departamentas.
„Metikų“ permesti daiktai į Pravieniškių pataisos namus
„Metikų“ permesti daiktai į Pravieniškių pataisos namus / Kalėjimų departamento nuotr.

Didžiausią siuntą I sektoriaus pareigūnai sulaikė, kai iš apsaugos posto gautas pranešimas apie 3 paketų permetimą į įstaigos teritoriją. Operatyviai sureagavę patrulinės grupės pareigūnai ne tik perėmė visus paketus, bet ir kartu su Kriminalinės žvalgybos skyriaus darbuotojais sulaikė asmenį, permetusį siuntą.

Pareigūnai tuomet pastebėjo nuo įstaigos tvoros besitraukiantį žmogų, jį pradėjo persekioti šalia teritorijos plytinčiame miške.

Važiuodami tarnybiniu automobiliu jie šalikelėje pastebėjo įtartiną juodos spalvos automobilį BMW. Jame sėdintis jaunuolis aiškino, kad atvykęs iš Marijampolės ir atvežęs savo draugą.

Operacijai tęsiantis ir bendradarbiaujant su Kriminalinės žvalgybos pareigūnais, po keleto valandų netoli šio automobilio vietos sulaikytas ir pirmasis „metikas“. Jis, besiaiškinant aplinkybes, prisipažino permetęs tris paketus į I sektoriaus teritoriją.

Paketuose rasta 7 mobiliojo ryšio telefonai, 27 SIM kortelės, 4 įkrovimo laidai, 3 švirkštai su adatom, 200 baltos spalvos tablečių, taip pat įvairių kitų tablečių.

Įtarus, kad paketuose gali būti ir psichiką veikiančios medžiagos, sulaikytieji perduoti Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnams.

O bendruoju pagalbos telefonu iškviesti policijos pareigūnai „metikams“ surašė dar ir administracinių teisės pažeidimų protokolus ir dėl karantino taisyklių pažeidimo be teisėto pagrindo kirtus savivaldybių teritorijų ribas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius