Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Miegantys jonaviškiai sulaikyti greičiau, nei buvo pastebėta vagystė

Lapkričio 13 d. apie 9 val. Kauno apskrities policijos pareigūnai sulaukė pranešimo apie Jonavos Sodų gatvėje stovintį automobilį su išdaužtu langu bei jame miegančius du vyrus. Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, rado ne tik du miegančius jonaviškius, gimusius 1987 m. ir 1999 m., bet ir galimai vogtus daiktus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 2 Jonava Vagystė

Automobilio bagažinėje rasti du televizoriai su pulteliais, kompiuterinių žaidimų konsolė, žaidimų konsolės pultelis ir atsuktuvų rinkinys.

Tiek asmenys, tiek rasti daiktai keliavo į komisariatą. Aiškinantis įvykio aplinkybes nustatyta, kad Jonavoje, Kauno g., buvo įvykdyta vagystė. Pasirodo, jog iš buto dingo ne tik atsuktuvų rinkinys, bet ir du televizoriai su pulteliais, kompiuterinių žaidimų konsolė ir jos pultelis. Vagystę namuose pastebėjusi moteris į policijos pareigūnus kreipėsi tą pačią dieną vakare, apie 19 val.

Pilietiškų gyventojų dėka, butą apiplėšę asmenys buvo sulaikyti anksčiau nei šeimininkė pastebėjo apie įvykdytą nusikalstamą veiką. Visi rasti daiktai bus grąžinti teisėtai jų savininkei.

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės: vyrui, gimusiam 1987 m., – periodiška registracija policijos įstaigoje bei rašytinis pasižadėjimas neišvykti, vyrui, gimusiam 1999 m., – suėmimas dviems mėnesiams.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuoti policijos pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius